La Bolta-RMC 2444La Boltă a reușit o victorie de palmares contra puternicei echipe din Alba Iulia, RMC 24, scor 4-3 în ultimul meci din grupa Campionatului Regional de Minifotbal de la Târgu Jiu. Fotbaliștii conduși de Octavian Pojar au reușit un joc aproape perfect, fiind apreciați de cei de pe margine, inclusiv de organiatori, aceștia precizând că echipa formată pe scheletul tinerilor de la Șurianu Sebeș merita să facă pasul în faza eliminatorie. Golurile au fost marcate de C. Marcu – triplă și Ad. Lăcătuș, respectiv Iuoraș, Oargă și Manea.

La Boltă a progresat de la meci la meci, iar frustrarea din partidele precedente a condus spre o victorie frumoasă reușită astăzi, în derby-ul județean cotnra echipei conduse de George Țălnar – RMC 24 Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marcu a reușit o partidă perfectă și l-a învins pe colegul său de la Șurianu Sebeș, Ignat, de două ori, primul gol din acțiune personală și cel de-al doilea din lovitură liberă.

RMC 24 a micsorat avantajul la ultima fază a primei reprize, când Iuoraș a tras puternic din lovitură liberă.

Imediat după reluare R. Oargă a egalat la doi după o fază colectivă de toată frumusețea, însă La Boltă a continuat să atace și pe lângă faptul că a ratat o sumedenie de ocazii a mai punctat de două orin prin Ad. Lăcătuș și Marcu.

RMC 24 a marcat al 3-lea gol în ultima secundă, după un aut puternic, Manea împingând balonul în poartă.

Duel inedit – antrenori vs. jucători!

La această partidă s-au contrat mai mulți fotbaliști ce evoluează la Șurianu Sebeș, N. Găldean, Ad. Lăcătuș, Cl. Marcu și Fulea (La Boltă) și V. Ignat, Trifa, plus antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă (RMC 24). Câștig de cauză au avut cei de la ”La Boltă”, care au făcut un meci foarte bun, cu o defensivă mult mai atentă decât în partidele precedente și o ofensivă care a fructificat majoritatea ocaziilor pe care le-a avut.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.