Muresul VIntu de Jos campioana Ligii a 4 a6Mureșul Vințu de Jos a avut un retur de campionat fantastic, reușind să recupereze diferența de 7 puncte pe care a avut-o la startul celel de a doua părți a sezonului față de Viitorul Sântimbru, iar echipa antrenată de Dan Mănăilă a câștigat Liga a 4-a. După meciul cu Unirea Alba Iulia, câștigat de alb-albaștri cu 4-0, s-a dat drumul la petrecere, prima repriză, restul urmând să aibă loc sâmbătă, după partida cu Rapid CFR Teiuș.

Înainte cu 10 minute de finalul jocului, Dan Mănăilă a renunțat la banca tehnică și a venit lângă tribune, de unde a vorbit publicului la microfon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Dragi vințeni, aceștia sunt campionii Ligii a 4-a. Am reușit împreună! S-a muncit enorm începând de la consiliul local, primărie, sponsori privați, jucători și antrenori, respectiv public. Vă mulțumim!”, așa a sunat mesajul lui Dan Mănăilă.

După finalul jocului, fiesta s-a dezlînțuit, iar pe acordurile trupei Queen – We are te champions, jucătorii au format o horă lângă tribune și au cântat alături de spectatori. Tonul a fost dat de Ionuț Tătar, fundașul stânga fiind maestru de ceremonii. Dan Mănăilă s-a retras pentru scurt timp pentru a-și lăsa elevii să se bucure de această realizare, însă a fost purtat pe brațe de fotbaliștii săi în cele din urmă.

Antrenorul Mureșului Vințu de Jos a ăntâmpinat și ceva probleme în a acorda declarații, Bratima și compania întrerupând acest moment cu un nou val de… ”Campionii, campionii”.

Vă invităm să urmăriți o galerie foto și materiale video de la fiesta vințeană de miercuri seara.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.