Adorian Himcinschi este de astăzi, noul antrenor al divizionarei terțe Unirea Alba Iulia, acesta ajungând la un acord cu conducerea clubului albaiulian pentru un contract care se întinde pe o perioadă de un an și jumătate. Acesta a precizat că a avut mai multe oferte, însă a ales cu sufletul și se bucură de revenirea sa… Acasă!

Mihai Dăscălescu a debutat conferința de presă menită să îl prezinte pe noul tehnician, cu un gând de regret asupra lui Radu Andonde.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îmi pare foarte rău că ne-am despărțit de Radu Andone, care a pregătit echipa în condițiile acetea grele. Îi multțumim pentru tot, i-am oferit un post în cadrul clubului, însă a refuzat, iar în cel mai scurt timp sper să ajungem la o înțelegere asupra dezlegării contractului. Am considerat că avem nevoie de o schimbare pe banca tehnică, iar Adorian Himcinschi a fost cea mai bună opțiune. Este un antrenor care a lucrat cred că cu toți fotbaliștii care formează lotul echipei noastre”, a precizat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia.


  • Adorian Himcinschi: ”Am revenit acasă!”

Demis de Performanța Ighiu la începutul turului de campionat al Ligii a 3-a, Adorian Himcinschi nu a dus lipsă de oferte, însă a precizat că a ales cu sufletul.

„Am revenit după 4 an la Unirea Alba Iulia, unde am activat atât ca jucător cât și ca antrenor. Am avut parte de oferte în toată această perioadă, dar am ales cu sufletul. Mă bucur că am revenit! Îi cunosc pe jucători, și am ca obiectiv formarea unei echipe puternice, care să se bazeze în principal pe copiii crescuți în centru. Nu va fi ușor, dar o să muncim din greu! Aș vrea să bifăm câteva transferuri, cu jucători din județul nostru, însă nu putem să propunem acum nume”, a declarat Adorian Himcinschi.

Acesta a avut astăzi, primul contact cu lotul unirist, conducând și primul antrenament al divizionarei terțe.

Iată declarațiile integrale ale lui Adorian Himcinschi și Mihai Dăscălescu:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.