Sala de sport din comuna Săsciori a gădzuit duminică, final four-ul celei de a 2-a ediții a Campionatului Județean de Futsal Alba. Inter Ciugud a câștigat trofeul din acest an, după ce a trecut de Olimpia Aiud în marea finală, pe când Energia Săsciori a urcat pe ultima treaptă a podiumului după ce i-a învins pe cei de la Dacia Mihalț în finala mică. 

Într-o atmoferă frumoasă, cu o sală plină până la refuz, Săsciorul a avut privilegiul să găzduiască faza finală a Campionatului județean e Futsal Alba – ediția 2017. Interesant este faptul că două echipe care s-au clasat pe podium în sezonu trecut, s-au regăsit și în acest an la festivitatea de premiere, Olimpia Aiud, care și-a păstrat cadența și a terminat pe locul secund, pe când Inter Ciugd a urcat două trepte și a câștigat trofeul din acest an. Dar iată rezultatele și marcatorii:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Semifinale:

  • Olimpia Aiud – Energia Săsciori 2-0. Au marcat: A. Bălan, A. Drăgoi
  • Inter Ciugud – Dacia Mihalț 6-2. Au marcat: H. Marian – dublă, A. Păcurar – dublă, I. Gherman, M. Lupșan / E. Barna, Pârău

Finala Mică:

  • Energia Săsciori – Dacia Mihalț 8-4. Au marcat: Jula – 3 goluri, Nazarie – 3 goluri, V. Anghel – autogol, Ș. Bogdan / E. Barna – 4 goluri

Finala Mare:

  • Inter Ciugud – Olimpia Aiud 3-0. Au marcat: I. Gherman – dublă, H. Marian

  • Adrian Păcurar – MVP-ul turneului!

AJF Alba a acordat și distinții individuale, fiindu-le înmânate diplome speciale lui Florin Pintilie, care a ”pus la cale” buna organizare a fazei finale de la Săsciori, precum și lui Ioan Demeter, președintele Olimpiei Aiud, care a contribuit din plin la buna desfășurare a acestei competiții.

Dacă în sezonul precedent Adrian Păcurar a ieșit golgeter al competiției, în 2017, fotbalistul celor de la Inter Ciugud a primit premiul pentru cel mai bun jucător, acesta fiind unul dintre cei mai tehnici fotbaliști.

Cel mai bun jucător: Adrian Păcurar (Inter Ciugud)

Golgeter: Emilian Barna (Dacia Mihalț)

Cel mai bun portar: Claudiu Petrișor (Energia Săsciori)

Mai jos puteți urmări înregistrarea finalei, precum și o amplă galerie foto de la festivitatea de premiere:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.