Ciugud - Șpring9247 de ani, este o vârstă la care mulți fotbaliști își amintesc cu drag momentele de activitate, însă Ioan Ovidiu Sabău a demonstrat că deși a trecut de prima tinerețe încă mai poate juca fotbal, lucru pe care l-a facut cu succes întreaga viață. 

Întrebat înaintea meciului dacă mai așteaptă convocarea lui Iordănescu, Sabău a fost sincer și a spus „Dacă joc bine, de ce nu?”, iar fotbalistul din „Generația de Aur” a demonstrat că fotbalul e ca mersul pe bicicletă, nu se uită. Sabău oferit câteva pase senzaționale, a cred pericol din loviturile libere și a arătat că încă este un mare fotbalist.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe teren, Ioan Ovidiu Sabău a jucat în aceași echipă cu fostul jucător de la Poli AEK Timișoara, Mircea Oprea, fotbalist reprofilat în fundaș central.

Duel câștigat cu campionii europeni la minifotbal

În meciul de debut, Ioan Ovidiu Sabău s-a duelat cu doi campioni. Vorbim de Gabriel Tănase și Mircea Popa, de la Euro Șpring, fotbaliști ce sunt multipli campioni europeni alături de naționala de minifotbal.

La meci a asistat și președintele divizionarei secunde Universitatea Cluj, Ioan Mărginean.

FOTO: Cosmin NISTOR

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. […] La 47 de ani, „Moţul” a rămas acelaşi jucător vizionar, care a ştiut să-şi pună mereu coechipierii în valoare în cele 70 de minute, chiar dacă a trecut bine de prima tinereţe. De altfel, Sabău a şi glumit ieri şi a spus că, dacă va juca bine, aşteaptă chiar o convocare de la selecţionerul Anghel Iordănescu, conform absport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.