dsc_9906Metalurgistul Cugir a învins cu 4-0 în deplasarea de la Oșorhei, după ce la pauză scorul era 2-0 în favoarea echipei vizitatoare.  Ovidiu Stoianof (în minutele 30 și 63), Mădălin Pop (45) și Andrei Tăban (90+3) au marcat pentru cugireni, aceștia mai având multiple ocazii de a înscrie. 

Partida a început cu Metalurgistul Cugir la conducerea ostilităților, însă golul a venit în minutul 30, după ce  Stoianof a șutat imparabil din întoarcere. La ultima acțiune din prima repriză Covaciu a avut o incursiune furmoasă, Stoioanof a șutat în stâlpul porții apărate de Hava, iar balonul a ajuns la Mădălin Popa acesta trimițând balonul în poarta goală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză cugirenii au continuat asaltul la poarta lui Cosmin Hava, însă golul avea să vină în minutul 63 când Ovidiu Stoianof și-a trecut în cont dubla. Cum soarta partidei era clară, elevii lui Călin Moldovan s-au relaxat, dar turația motoarelor nu a fost redusă. Adrian Radu, Vezan și Tăban și-au mai trecut numele pe lista ratărilor, iar scorul final a fost stabilit de Tăban, acesta a înscris cu un șut la colțul lung.

După patru etape Metalurgistul Cugir are 9 puncte, a înscris de nouă ori și a primit un singur gol.

Ovidiu Stoianof a spart gheața la Alparea

Venit în această vară de la Mureșul Vințu de Jos, Ovidiu Stoianof nu marcase în primele trei etape în tricoul echipei Metalurgistul Cugir, asta chiar dacă în ultimele două partide fostul atacant al Universității Craiova și-a creat foarte multe ocazii de a marca, în special în meciul cu ASA II Târgu Mureș.

În meciul de la Oșorhei, atacantul Metalurgistului a marcat de trei ori, dar odată reușita atacantului cugirean a fost anulată pe motiv de ofsaid.

dsc_9877

Florin Alexandru Vlase, 270 de minute fără gol și doar unul în 360

Născut pe 14 noeimbrie 1997, goalkeeper-ul echipei Metalurgistul Cugir, Alexandru Florin Vlase a avut evoluții apreciate în acest sezon de campionat.

Portarul echipei antrenată de Călin Moldovan a reușit să închidă poarta de trei meciuri, iar din totalul de 360 de minute disputate din acest sezon, goalkeeper-ul cugirenilor.

Ba mai mult Alexandru Vlase a avut și intervenții salutare, atât în meciul cu Avântul Reghin (pierdut 0-1) cât și în celelalte trei partide cu CS Iernut, ASA II Târgu Mureș și CS Oșorhei.

Alexandru Vlase a venit în această vară la Metalurgistul Cugir de la Concordia Chiajna II, grupare pentru care apărase în sezonul precedent. Ba mai mult poartarul originar din Mediaș a cochetat și cu lotul național U-19.

1
Hava
17
R. Pop
6
Remeș
22
Șumălan
18
Cornea
8
Has
13
Petricău
4
Lorincz
2
Ban
7
Boca
11
Chiș-Toie

12
Vlase
5
Maftei
22
Bactăr
23
Toriște
15
D. Popa
7
Cocină
10
Vezan
24
M. Popa
13
Covaciu
8
Itu
9
Stoianof

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.