AC Pianu - I. BarculetUna dintre favoritele la promovarea în Liga a III-a, Mureșul Vințu de Jos, s-a impus sâmbătă cu 5-3 (1-1, la pauză) într-o partidă amicală disputată contra formației ASC Pianu 2013. 

Primă repriză palidă făcută de formația pregătită de Raul Oargă (Mihai Manea a absentat de la meci, fiind în concediu), oaspeții de la ASC Pianu 2013 au încercat să construiască mai mult și au reușit să controleze ostilitățile în prima partea a jocului. Scorul a fost deschis de Ioan Grozav în minutul 6, de la punctul cu var, în urma unui henț făcut de Cristian Mărginean, în vreme ce în minutul 20, Dorel Grecu de la ASC Pianu 2013 l-a lobat pe Vlad Ignat și a stabilit scorul pauzei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză ambele formații au efectuat mai multe modificări, astfel ca Mureșul Vințu de Jos a mai punctat de patru ori. Intrat la pauză Claudiu Oară a înscris toate golurile formației din Vințu de Jos. Mai întâi, ex-uniristul l-a lobat pe portarul Novăcean și a făcut 2-1, dupa care atacantul gazdelor a trimis o lovitură liberă înșelătoare cu care l-a păcălit pe Robert Novăcean. Avea să fie 4-1 pentru gazde după ce același Oară a transformat un penalty, în urma unui henț în careu a lui Diaconu. Scorul final a fost stabilit în ultimele minute, când MVP-ul partidei, Claudiu Oară, l-a întors elegant pe Dragoș Adrian și a înscris cu un șut la colțul lung.

Condusă cu 5-1, ASC Pianu 2013 nu a dezarmat și a redus din handicap prin I. Bărculeț, acesta a fructificat o centrare din partea lui Stelea. După assist-ul oferit lui Bărculeț, Stelea a stabilit scorul final 5-3 după ce a înscris cu șansă de la punctul cu var.

Partida a fost condusă la centru de: Horațiu Balea, ajutat la cele două margini de Cristi Man și Sebastian Prodea (toți din Alba Iulia).

Cei doi antrenori au folosit următoarele distribuții:

Muresul Vint - ASC Pianu


 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.