Marți seara, Winners Club Țălnar a găzduit semifinalele Cupei Crăciunului 2016, unde s-au duelat 4 formații pline de ambiții și orgoliu, pentru cele două locuri în marea finală. Performanța a trecut de Joga Bonito cu 6-4 la capătul unuia dintre cele mai frumoase meciuri din minifotbalul albaiulian, în timp ce Beer Hunters au câștigat cu Albalact, scor 6-2, și s-au calificat în ultimul act. Marea finală dintre Performanța și Beer Hunters va avea loc joi, de la ora 20.00, în timp de Albalact și Joga Bonito vor lupta pentru bronz de la ora 19.00. Ambele dueluri vor fi transmise pe Absport.ro.

În prima semifinală de la Cupa Crăciunului 2016, spectacolul a fost la el acasă, cu un meci nebun între Joga Bonito și Performanța. S-a duelat o serie de fotbaliști cu nume la nivelul județului, iar în final, Performanța s-a impus cu 6-4, la capătul unui meci frumos, cu goluri multe și faze pectaculoase la ambele porți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cea de a 2-a semifinală, deținătoarea trofeului, Beer Hunters a avut-o față în față pe Albalact. Experiența și-a spus cuvântul în acest meci, iar trupa lui George Țălnar a acces în ultimul act după un 6-2, presărat cu multe goluri frumoase, reușita serii aparținându-i lui Silviu Mureșan, care l-a învins pe colegul său de la Industria Galda, Cătălin Ștef, cu un șut de la distanță, ce s-a oprit direct în vinclu.

Finala dintre Performanța și Beer Hunters va avea loc joi, de la ora 20.00, în timp ce lupta pentru locurile 3-4 se va da de la ora 19.00, între Albalact și Joga Bonito. Ambele evenimente, cât și festivitatea de premiere vor fi transmise live pe Absport.ro.

Iată meciurile de aseară + galerie foto:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.