Banchet Viitorul Santimbru145Viitorul Sântimbru are pentru ce să petreacă! Echipa lui Dan Comșa a terminat prima parte a sezonului pe locul 1 în Liga a 4-a la 7 puncte distanță de urmăritoare, având cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din eșalonul superior al fotbalului județean. Pentru toate aceste lucruri Viitorul Sântimbru a încins un chef de zile mari, au existat și surprize pentru antrenori și conducători, iar toată lumea s-a simțit foarte bine, așa cum era și normal pentru o formație – lider de clasament.

Banchetul finalului de an al echipei Viitorul Sântimbru a avut loc la un restaurant amplasat la ieșirea din Alba Iulia. Pe lângă fotbaliști, antrenori și conducători, însoțiți de partenere, au mai luat parte și câțiva sponsori, precum și Ioan Popa, primarul comunei Sântimbru alături de viceprimarul Florin Daniel Goța. Edilul comunei Sântimbru a ținut să le transmită un mesaj celor implicați în proiectul fotbalistic din comuna pe care dânsul o ”păstorește”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sunt mândru de ceea ce ați realizat voi în această toamnă. Chiar dacă vine un an electoral eu nu pot să vă promit multe lucruri, însă o sa făcem tot ceea ce este posibil ca să vă ajută, și de ce nu să promovați în Liga a 3-a. Avem infrastructură, avem condiții, iar pentru mine nu trebuie decât să fiți serioși și fair-play. Dacă va fi să vă păstrați pe aceeași poziție și în retur o să facem tot ce este posibil să vă ajutăm. Multă atenție la meciurile din retur pentru că în momentul de față toată lumea dorește să vă învingă”, a declarat Ioan Iancu Pop, primarul comunei Sântimbru.

Diplome pentru întreaga familie Viitorul Sântimbru

Dan Comșa, elementul cheie din aluatul prosper al proiectului de la Sântimbru a ținut să înmâneze diplome pentru toți cei care sunt alături de gruparea pe care el o antrenează. De la fotbaliști și până la edilul comunei, toți invitații au primit diplome, care mai de care mai interesante, cu titluri specifice implicării acestora în proiect. Iată câteva exemple: Ovidu Barna (diploma ”Cine n-are bătrâni… nu este pe primul loc”), Ovidiu Crișan (diploma ”Minutul 90”) sau Ioan Popa (diploma ”Romulus Raica” – ce face referire la performanțele comunei Galda de Jos în fotbal).

Muzică, dans și voie bună + tort aniversar

La cheful echipei Viitorul Sântimbru a participat și o formație de muzică populară, condusă de interpretul Cătălin Hașa, care a întreținut atmosfera și nu i-a lăsat pe fotbaliști să ia loc la mese. Printre cei care au mai cântat s-au numărat și Ovidiu Barna și Claudiu Coltor, prestațiile acestora fiind aplaudate la scenă deschisă la fel ca la rezultatele pozitive ale formației.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto și video de la banchetul de an al Viitorul Sântimbru.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.