11205592_906285849429377_8491436276117292484_nPortarul echipei Performanța Ighiu, Rareș Baba, are și alte veleități. Dacă a evoluat puțin în turul de campionat, goalkeeper-ul a avut un calendar aglomerat în ceea ce privește spectacolele pe care acesta le-a oferit, nu ca jucător de fotbal, ci ca iluzionist. 

De mic pasionat de magie, Rare Baba a devenit „profesionist” de un an de zile, iar de atunci, acesta susține spectacole la diverse evenimente.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Îmi place mult de tot magia de stradă gen Dynamo, dar din păcate în România e greu să îți faci un viitor în magie doar cu trucuri de stradă și așa am scos spectacole propii, inventate în mare parte de mine și le țin la tot fleul de evenimente la care sunt invitat. Cel mai bine mă regăsesc în magia de scenă, iluzionism”, a declarat Rareș Baba.

Favortitul acestuia este David Cooperfielnd, iar din țară, acesta îi apreciază pe Cristian Gog, Robert Tudor, însă se regăsește în stilul lui Vlad Grigorescu.

Cert este că în acest moment echipa lui Rareș Baba a avut un tur magic de campionat, astfel că tehnicianul Adorian Himcinschi poate învăța diverse trucuri cu care să surprindă adversarii, chiar de la elevul lui.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.