ighiu - poli44Durere, lacrimi și multă suferință stă ascunsă în privirea și în sufletul lui Iuliu Chira, tată care s-a văzut nevoit în vara acestui an să-și conducă fiul pe ultimul drum. Răzvan Chira s-a stins din viață la doar 38 de ani, iar partida de la Alba Iulia dintre Performanța Ighiu și Poli Timișoara a fost una specială pentru fanii „alb-violeților”. 

Peste 250 de suporteri au venit la Alba Iulia pentru a-și încuraja echipa în meciul cu Performanța Ighiu, însă fanii lu ASU Poli Timișoara nu l-au uitat pe Răzvan Chira, albaiulianul decedat în vara acestui an la doar 38 de ani. Mai întâi fanii bănățenilor au poposit la cimitir unde au aprins lumânări și candele în memoria albaiulianului care era membru al galeriei care încurajează adevărata Poli.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

12191709_718357938307972_6065801010078952800_nSuporterii au aprins lumânări la mormantul lui Răzvan

„În loc să bem o bere împreună tu ne-ai făcut să îți plângem la mormânt! De ce? Vei fi continu între noi! Nu te vom uita niciodată!”, a fost mesajul postat pe facebook al unui fan timișorean, postare la care avea fotografia cu mormântul lui Răzvan.

Ba mai mult în primele 15 minute galeria din Timișoara nu a cântat deloc, afișând doar două bannere „Răzvan e mereu cu noi” și „Tăcere pentru o imensă durere”.

Galeria lui Poli s-a oprit și la Sibiu

Plecați de acasă înainte de ora 05:00, susținătorii echipei ASU Poli Timișoara s-au oprit mai întâi la Sibiu, la partida dintre LSS Voința Sibiu și Unirea Miercurea Sibiului, unde aceștia au susținut LSS-ul, o altă echipă care promovează conceptul „FOTBAL FĂRĂ PATRONI”, adică promovează un joc curat în dreptunghiul verde. Lucru încercat și la Alba Iulia de AFC Unirea, însă nu cu același impact precum în Timișoara sau Sibiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.