foto: facebook ACS Scoala De Fotbal Valea Frumoasei

Vineri s-a scris o pagină spectaculoasă în istoria clubului ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei. Grupa 2008 a clubului a remizat, 2-2, cu Inter Milano, în primul meci de la Milano Football Festival. 

Inter a deschis scorul in secunda 10 a meciului si şi-a mărit avantajul în primul minut al reprizei a doua. Pe fondul unui pressing sufocant asupra aparării interiste, echipa din judeţul Alba a reuşit să egaleze în ultimile 5 minute, prin Fabi Rădac (din penalty) şi Tudor Zoicaş, care, după ce a driblat doi adversari, a înscris cu un şut plasat la colţul lung. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Meciul a fost plin de dramatism, ambele echipe jucând cu o ambiţie extraordinară! Echipa gazdă a avut o posesie excepțională pe faza de constructie, cu multe pase cu portarul, care avea o tehnică ieşită din comun! De remarcat tehnica individuală în duelurile 1 contra 1 a jucătorilor italieni. Noi am făcut o repriză secundă bună, cu multă agresivitate şi pressing foarte avansat!

Ne-am “trezit” la 2-0, după care, am preluat inițiativa jocului, având o bară dintr-un şut din afara careului (Fabi Rădac) şi o ocazie singur cu portarul (Raul Hudrea). De remarcat că din punct de vedere fizic am fost peste Inter!

Important a fost că am crezut în şansele noastre până la capăt, demonstrând că avem şi tarie de caracter! La final, am fost felicitaţi de oficialii Interului, pentru jocul prestat! Bravo băieți!
Galeria noastră a fost la înălțime pe toată durata partidei!
“SPARTANII” au fost la înăltime: Robert Zdroba, Roberto Davel, Alberto Vaida, Fabian Rădac, Sergiu Todea, Tudor Zoicaș, Raul Hudrea si Dragomirescu Horea!”, au transmis oficialii clubului ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei.

Vineri seară, in al doilea meci al turneului Milano Football Festival, ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei a învins FC Lugano (Elveția) cu 2-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Sergiu Todea (după o frumoasă actiune personală, a finalizat cu un sut plasat in coltul lung) şi de Fabian Rădac (șut de la distanță). 

Intră in scenă ROMÂNIA !

Publicată de ACS Scoala De Fotbal Valea Frumoasei pe 29 Martie 2018

La 2-0 pentru INTER, reducem scorul prin Fabi Rădac, din penalty !

Publicată de ACS Scoala De Fotbal Valea Frumoasei pe 30 Martie 2018

Bucuria de după meci !Recunoștința noastră față de galerie !Au văzut si cei de la Inter salutul "spartanilor" !HAI ACS SCOALA DE FOTBAL VALEA FRUMOASEI !HAI ROMÂNIA !

Publicată de ACS Scoala De Fotbal Valea Frumoasei pe 30 Martie 2018

Salutul "spartan" al echipei noastre, face furori la Milano !

Publicată de ACS Scoala De Fotbal Valea Frumoasei pe 30 Martie 2018

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.