Unirea Jucu - Metalurgistul Cugir171Calificare dramatică pentru Metalurgistul Cugir. Formația pregătită de Marius Opric a remizat 2-2 în timpul regulamentar de joc, dar s-a impus cu 4-3 la penalty-uri. Gruparea din Cugir va întâlni cel mai probabil în turul următor o echipă din Liga a II-a. 

Condusă cu 1-0 și 2-1, echipa de la „poalele Drăganei” a reușit să împingă meciul în prelungiri, dar goalkeeper-ul Călin Tiuț a avut un mare merit. Venit de la FC Botoșani, Tiuț a limitat proporțiile scorului cu intervențiile sale, iar la penalty-uri, acesta a parat o lovitură.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru cugireni la loviturile de departajare a ratat doar Bold, care a trimis „telefonat”, însă a fost salvat de Moldovan de la Jucu, acesta a șutat peste poartă și a adus calificarea cugirenilor.

Juniorul Eduard Cornea (Interstar Sibiu) sub comanda lui Opric

Marius Opric a mai făcut o achizție înaintea debutului de sezon. Fotbalistul sibian, Eduard Cornea a semnat cu Metalurgistul și ar putea fi o soluție în primul unsprezece în partida din prima etapă.

Cornea este născut pe 9 august 1997 și vine de la Interstar Sibiu, formație antrenată de Dorin Zotincă, dar a trecut și pe la Gaz Metan Mediaș. Acesta evoluează pe postul de fundaș stânga.

Vă prezentăm mai jos declarațiile oferite de Marius Opric, antrenorul Metalurgistului și portarul Călin Tiuț, jucătorul meciului de la Jucu, dar și toate fazele importante ale partidei:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.