IMG_9591Atmosferă de sărbătoare în sânul liderului din Liga a V-a, Seria a III-a.  Sportul Petrești a avut parte de petrecerea de final de an, iar oficialii echipei au organizat și o conferință de presă, prilej cu care oficialii grupării din Petrești și-au prezentat jucătorii achiziționați până în acest moment.

Daniel Stănilă (Șurianu Sebeș), Marius Novac (Liga a IV-a, Brașov), Adrian Dragoș, Virgil Popic, Paul Cristian (ultimii trei ASC Pianu 2013), sunt achizițiile de moment ale liderului din Liga a V-a, Seria a III-a, transferuri cu care formația antrenată de Costle Avram speră să dea lovitura în retur și să promoveze în Liga a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă au transferat deja jumătate de echipă, Sportul nu se va opri aici și mai pregătește câteva mutări pe piața transferurilor, tehnicianul, Costel Avram având discuții avansate cu mai mulți jucători experimentați din Liga a IV-a.

Vă prezentăm mai jos declarațiile oferite de oficialii echipei Sportul Petrești, dar și a jucătorilor transferați:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

10 COMENTARII

  1. SASU se va arde rau de tot ca are prea multi flamanzi atunci va vedea cu cine facut de lucru. hidro tot ce a castigat a fost pe teren nu ca petrestiu pe la toate echipele cu MALAIU inainte de meciuri daca ai echipa castiga pe derpt.asa ca sugagu va traso de doua ori si VA DEMONSTRAT VALOAREA ce urmeaza ramane de vazut ..AN NOU FERICIT..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.