Prezentare Surianu Sebes1Ocupanta celui de-al 4-lea loc din Liga a 4-a, Șurianu Sebeș și-a prezentat astăzi noua conducere tehnică, pe antrenorii Mihai Manea, Raul Oargă și Rareș Gânscă (antrenor cu portarii), dar și achizițiile pe care le-a realizat până în prezent. De asemenea, în cadrul conferinței de presă a fost trasat și planul echipei – acela de a se lupta pentru promovarea în Liga a 3-a. Armando Popescu, principalul finanțator al formației din Arini a precizat că Șurianu are în momentul de față o echipă care va defila în Liga a 4-a.

Cu președintele Daniel Popa – ”maestru de ceremonii” a debutat conferința de prezentare a noii echipe tehnice de la Șurianu Sebeș, precum și noile transferuri realizate de trupa din Arini în această perioadă. Numele noi care vor pune umărul în proiectul fotbalului din Sebeș sunt: Zoltan Borșoi, Vlad Ignat, Ionuț Grozav, Paul Muntean (Mureșul Vințu de Jos), Sorin Deaconu (Dalia Sport Daia Română), George Toma (Performanța Ighiu), Claudiu Coltor (Viitorul Sântimbru) și Rareș Gânscp (Olimpia Aiud).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Daniel Popa: ”L-am dorit pe Mihai încă din vară”

Daniel Popa, președintele clubului Șurianu Sebeș a precizat că a avut mai multe discuții cu Mihai Manea de a prelua echipa pe care o prezidează.

”L-am dorit pe Mihai încă din vară, dar el a ales atunci să nu își abandoneze proiectul de la Vinț. Cred că altfel era clasamentul dacă aveam această bancă tehnică. Mă bucur că am reușit să facem aceste mutări prin care vom combina tinerețea cu plusul de experiență”, a declarat Daniel Popa.

Mihai Manea: ”Mai avem nevoie de doi jucători”

Noul antrenor al Sebeșului, Mihai Manea a mai avut experiențe cu acest oraș în urmă cu mai mult timp, când a îmbrăcat tricoul CSM-ului în calitate de jucător. Acesta s-a declarat mulțumit de alegerea pe care a făcut-o.

”Am avut mai multe discuții cu domnul Daniel Popa, dânsul mi-a prezentat un proiect pe o perioadă mai îndelungată și ne-am înhămat la lucru. Pentru a mă declara complet mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție mai avem nevoie de doi jucători. Fie ca cel mai bun să câștige!”, a precizat Mihai Manea.

Armando Popescu: ”După părerea mea, vom defila în Liga a 4-a”

Armando Popescu, principalul finanțator al trupei din Arini a precizat că echipa sa se va baza pe un buget cuprins între 50.000 și 75.000 de lei în returul de campionat, însă dacă va fi nevoie acesta va fi suplimentat. Acesta a trimis și câteva săgeți către arbitri, considerând că Șurianu Sebeș a avut în turul de campionat parte de mai multe greșeli care au condus la pierderea unor puncte.

”După părerea mea, nu am făcut o echipă pentru a câștiga Liga a 4-a, ci pentru a defila în Liga a 4-a. Cu actualul lot ar trebui să încasăm maximum un gol pe meci și să dăm minim 3. Am avut parte de mai mulți ”marcatori” în tur, precum Sergiu Popa și Mihai Domșa și de aceea aveam nevoie de o astfel de echipă”, a declarat Armando Popescu. 

Declarațiile lui Mihai Manea și Armando Popescu le puteți urmări în materialele video postate mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

10 COMENTARII

  1. :)))))))bah esti prost????!!!! Cum poti sa vi si sa te iei de Sergiu popa cand tu ai rezolvat cu alte Grecu si Voda company sa il ai delegat la aproape toate meciurile de acasa, i-a interesați-vă sa vedeți cate meciuri de acasa ale lor au fost arbitrate de popa????

  2. Imi place teribil de tare greata si batosenia acestui tip,ar-man-do,pozeaza in omul care se pricepe la toate,exclusiv la fotbal. Pare un mic Cornel Dinu al fotbalului judetean….doar pare…ca sugestie,in fenomenul asta in care va ti bagat,silit sau nesilit,cu un bagaj de cunostinte minime,sau mai degraba fara,trebuie sa demonstrati si abia apoi sa spargeti caramida n piept…intr o concluzie, as cita aci din celebrul dijei,cu ochelari de semidoct,clasic in viata: prea multe de spus nu sunt,tacem si facem……ce? bani :))

  3. se tine un mare domn si mesteca guma ?? serios ? imi pare rau de dansul dar e cam dezastru la capitolul fotbal si de bunele maniere nu mai se pune problema !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.