Unirea Alba Iulia  a fost reprezentată la Cupa Prima de la Sibiu de foști și actuali jucători al echipei din Cetatea Marii Uniri, iar în urma meciurilor aprig disputate albaiulienii au câștigat trofeul, iar Gicu Grozav a câștigat titlul de golgheter.

Unirea Alba Iuia a părăsit grupele după ce a învins cu 7-1 Prima, a cedat 1-2 cu FC Târgu Mureș și s-a impus contra celor de la FC Brașov (formație ce i-a avut în componență pe Remus Dănălache, Romeo Surdu).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În semifinale albaiulienii au trecut de Voința Sibiu, formație ce a avut unul dintre cele mai competitive loturi, avându-i în componență pe Marius Zăvoi, Eugen Beza, Daniel Tătar, Bogdan Vișa, Alex Curtean, Răzvan Dâlbea, Mircea Popa, Ioan Luca, Radu Neguț, Nicolae Grigore, iar după ce au fost conduși cu 2-0, albaiulienii au revenit printr-un hat-trick a lui Gicu Grozav și s-au calificat în finală.

Finala competiției a reprezentat o șansă de a-și lua revanșa față de cei din Târgu Mureș care i-au învins în grupe. Lipsiți de aportul lui Gicu Grozav, albaiulienii au învins cu 3-2.

FINALA MARE VIDEO: 

Meciurile din GRUPE si SEMIFINALE: 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.