Fetivitate de Premiere Cupa Romaniei145Chiar dacă a fost foarte aproape de a realiza eventul, Viitorul Sântimbru rămâne doar cu un trofeu în vitrina proprie, după cel mai bun sezon din istorie făcut de echipa antrenată de Dan Comșa. Sântimbru a devenit de ceva vreme una dintre formațiile puternice din Liga a 4-a, însă bucuria câștigării Cupei României a fost nemărginită, jucătorii și suporterii celebrând trofeul pe stadionul din Ocna Mureș. Vă reamintim că în finala Cupei României, Viitorul Sântimbru s-a impus cu 1-0 în fața formației Hidromecanica Șugag, singurul gol al partidei fiind marcat de Ioan Pisoiu, cel care a fost declarat și jucătorul finalei.

O finală mult așteptată de ambele echipe, însă lipsită de mari ocazii, cu Hidromecanica Șugag la timonă și Viitorul Sântimbru, care s-a apărat excelent și a reușit să își conserve rezultatul înregistrat în minutul 38.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Atmosfera s-a simțit în tribune, unde spectatorii și fanii celor două formații au cântat și s-au bucurat alături de favoriți. În cele din urmă trofeul a ajuns în vitrina echipei Viitorul Sântimbru, mulți dintre jucători aflându-se la prima astfel de reușită, însă bucuria a fost nemărginită pentru fiecare în parte.

Ioan Pisoiu, marcatorul singurului gol al meciului a fost declarat MVP-ul finalei, experiența sa fiind providențială pentru sântimbreni în returul acestui sezon.

Imediat după ce Cristian Petropulos, președintele AJF Alba i-a înmânat trofeul Cupei lui Eugen Hălălae, căpitanul Viitorului, acesta, alături de ceilalți colegi ai săi s-au îndreptat către tribună, acolo unde fanii din Sântimbru i-au așteptat.

Iată bucuria echipei câștigătoare a Cupei României – faza pe județul Alba, sezonul 2015-2016, precum și o galerie foto de la premiere:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.