IMG_4762Viitorul Sântimbru este surpriza plăcută a acestui sezon. Deși a practicat în multe partide un fotbal pragmatic, gruparea pregătită de Dan Comșa a terminat turul pe primul loc, cu un avans de șapte puncte față de Mureșul Vințu de Jos, ASC Pianu și Șurianu Sebeș. 

Imediat după ultimul fluier al centralului Vasile Costin, la Galtiu, staff-ul liderului a declanșat fiesta, iar gruparea lui Dan Comșa a făcut hora bucuriei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Interesant a fost faptul că experimentatul goalkeeper, Ovidiu Barna a refuzat să sărbătorească titlul de „Campioană de toamnă”, acesta amintindu-le colegilor că mai sunt încă 15 etape de jucat. Desigur, pe chipul lui Barna se citea bucuria și satisfacția dată de parcursul bun al Viitorului, însă acesta probabil își păstrează calmul, deoarece este conștient că sântimbrenii mai au de trecut un retur pentru bucuria finală.

Indiferent de situație, performanța realizată de Viitorul Sântimbru trebuie apreciată mai ales că din lotul lui Comșa lipsesc individualitățile, iar spiritul colectiv a grupării din Sântimbru a dominat prima parte a actualului sezon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.