Duminică, baza sportivă din Stremț, una care se ridică la standarde înalte, a găzduit meciul VIP al Ligii a 5-a, Seria I, dintre Voința Stremț și AS Nicolae Linca Cergău. Cele două echipe erau despărțite de 4 puncte în clasament, iar întâlnirea se anunța una de care pe care. Stremțul a fost echipa mai bună, s-a impus cu 4-1 (2-0), prin golurile marcate de Epure (28, 68) și Antal (45+1 – penalty, 71), respectiv V. Cristea (89 – penalty) și s-a distanțat la 7 puncte față de Cergău, iar cu 3 etape înainte de final a făcut încă o jumătate de pas în Liga a 4-a, având nevoie de un singur punct în următoarele 3 partide pentru a deveni matematic campioană a seriei.

Tribune pline, atmosferă de derby și rivalitate sportivă – toate ingredientele necesare pentru un meci spectacol. Mai poate fi pusă în aceeași ”oală” și baza sportivă, în principal gazonul de la Stremț, una dintre cele mai bune suprafețe din fotbalulul județean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Stremțul a câștigat în tur cu 5-2, iar duminică, și-a dorit o nouă victorie pentru a trasa lupta pentru promovare! Voința a început bine, însă a început să rateze, iar oaspeții au încercat ieșirile pe contraatac, lucru care era să le și iasă la o fază.

Golul plutea în aer la Stremț, iar Epure s-a desprins excelent de marcajul lui Brașovean și pus capul pentru 1-0, declanșând fiesta în tribune! Era minutul 28, iar Voința era în avantaj și putea să controleze cu totul altfel partida. În minutele de prelungiri ale primei reprize, Mihai Cioancă atinge balonul cu mâna în careu, iar centralul partidei Horațiu Balea dictează punctul cu var și îl elimină pe fotbalistul din Cergău pentru cumul de galbene. George Antal transformă fără emoții, iar Stremțul a intrat cu 2-0 la cabine!

La fel s-au desfășurat ostilitățile și în actul secund, cu aceeași echipă din Stremț împinsă de la spaate de suporteri să preseze, iar Cergăul cu o apărare destul de bună și tentative de contraatac. S-a făcut 3-0, în minuutl 68, când Epure a profitat de o pasă în adâncime și l-a învins cu calm pe Cristea, iar câteva minute mai târziu, în minuutl 71, George Antal și-a trecut și el dubla în cont, după o fază fixă.

Voința Stremț a mai avut câteva oportunități bune, ratate în special de căpitanul Vlad Rancea, iar Cergăul a avut două bare, una prin Brașovean și cealaltă prin Severino.

Golu lde onoare al oaspeților a venit în urma unei lovituri de pedeapsă, transformată în minutul 89 de portarul Vasile Cristea!

Punct final 4-1, iar Voința Strem mai are nevoie de un singur punct în următoarele 3 jocuri pentru a deveni matematic campioană!

FOTO + VIDEO – mai jos în pagină!

Voința Stremț

89
Goloșie
2
Antal
6
R. Muntean
15
I. Popa
5
Cerghedean
11
Fostoc
8
F. Crețiu
10
Dreghiciu
16
Epure
13
Stanciu
14
Rancea

Au mai intrat: Tonevici, I. Crețiu, Fufezan, G. Cetean, C. Rus. Antrenor Ovidiu Coardoș.

AS Nicolae Linca Cergău

1
Cristea
4
A. Bozoșan
11
Brașovean
6
G. Popa
14
Cioancă
8
Dancu
16
Z. Mărginean
10
Micu
13
Pădurean
15
Tompi
7
Mihu

A mai evoluat: I. Popa. Antrenor Ioan Mărginean. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.