Cupa Craciunului Juniori Aiud163Baza Sportivă Fair-Play Aiud a găzduit miercuri, Cupa Crăciunului 2015, competiție dedicată micilor fotbaliști născuți în anul 2004 și mai mici. Viitorul Aiud a câștigat marele trofeu pus în joc de organizatori, Junior Aiud s-a clasat pe pozițiile a 2-a și 3-a, iar Olimpia Aiud a completat podiumul. Moș Crăciun și-a făcut simțită prezența la acest turneu, aducând daruri pentru toți copii, iar festivitatea de premiere a fost onorată de Mihai Horațiu Josan, primarul urbei.

În această perioadă terenurile sintetice se bucură de prezența fotbaliștilor aflați în vacanță. Nici cei mai mici dintre ei nu sunt scutiți de efort, iar profesorul Florin Hanca, responsabil de baza sportivă Fair-Play Aiud a organizat Cupa Crăciunului 2015 pentru jucători născuți în anul 2004 și mai mici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Aiud, Junior Aiud (cu două echipe) și Olimpia Aiud au onorat cu prezența acest turneu, iar organzatorii le-au înmânat tuturor diplome și trofee. Nu au lipsit nici premiile individuale, după cum urmează:

  • Golgheter: Ciprian Scorbotă (Junior Aiud)
  • Cel mai bun portar: George Lupean (Viitorul Aiud)
  • Cel mai tehnic jucător: Alex Căslariu (Olimpia Aiud)

De la acest eveniment nu putea să lipsească Moș Crăciun, care a împărțit daruri tuturor copiilor participanți în competiție, iar Mihai Horațiu Josan, edilul Aiudului a fost cel care le-a înmânat diplomele și trofeele fotbaliștilor.

sursa foto: prof. Florin Hanca 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.