Stadionul secund al Complexului ”Cetate” din Alba Iulia a găzduit joi, cea de a 5-a etapă a Interligii Naționale, unde 8 echipe, fiecare cu câte 4 grupe (U 7- U 8 –U 9 – U 10) s-au duelat, fără un scop anume, doar pentru ca ”piticii” fotbaliști să aibă competiție! Este un eveniment apreciat și solid la nivelul județului Alba, cele 8 participante fiind: CSO Cugir, CS Sebeș 2014, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, CS Zlatna /Drum Nou  Bistra, CS Olimpia Aiud, AS Juniorul Aiud, AS Unirea Juniors Alba Iulia, CS Navobi Alba Iulia.

Goluri spectacol, faze generic, ambiție și devotament, dar și lacrimi de bucurie sau de tristețe – acestea sunt ingredientele perfecte într-un joc de fotbal dedicat juniorilor! Deși mulți dintre participanți nu se știu face la șireturi, aceștia ascultă cu interes indicațiile antrenorilor și se pregătesc să își construiască o cariera în fotbalul mare!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Certurile cu ”Eu vreau să fiu Ronaldo! Ba nu, eu vreau să fiu” sunt benefice pentru dezvoltarea personalității copilului, aceștia bucurându-se precum starurile din fotbalul mondial după o reușită!

Stadionul ”Cetate” a prins culoare la evenimentul de ieri, unde sute de copii, 4 grupe de vârstă, s-au duelat pentru supremația de la nivelul gazonului, scorul fiind ultimul aspect băgat în seamă la această competiție!

Scopul acestei întreceri este de a le oferi cât mai multe comeptiții micilor fotbaliști, lucru esenția în formarea bazei piramidale din fenomenul fotbalistic, sector la care țara noastră încă suferă, fotbaliștii pierzându-se pe drum la vârste fragede tocmai din acest motiv – lipsa de jocuri, dar și de fonduri.

Iată o amplă galerie foto:

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.