IMG_2332Surpriză de proprții la Galtiu unde liderul, Viitorul Sântimbru, a pierdut 0-2 cu ASC Pianu 2013, la capătul unui meci în care gazdele au arătat câ încă suferă după eșecul de la Vințu de Jos.

ASC Pianu a început bine meciul, însă ocaziile au lipsit la debut. În minutul 30, când liderul domina jocul, ASC Pianu 2013 a deschis scorul. Șandru l-a executat pe Ovidiu Barna, iar surpriza de la Galtiu se contura.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

10 minute mai târziu același Șandru a primit o minge peste apărare și l-a învins pe Barna.

După pauză, ASC Pianu s-a mulțumit să conserve rezultatul, în vreme ce Viitorul Sântimbru a atacat steril, acuzând probleme de arbitraj, asta chiar dacă jocul liderului a scârțâit serios, în ciuda faptului că echipa din Sântimbru a efectuat un stagiu de pregătire centralizată.

Pe final, Pianu a ratat ocazii din situații ideale. Șandru s-a jucat cu defensiva gazdelor.

Viitorul Sântimbru: Ov. Barna – A. Breaz, E. Hălălae, C. Hălălae,  Cr. Ivașcu, Al. Stan, Goguța, C. Drăghiciu, I. Pisoiu, I. Biro, Ștef.
Rezerve: Pascu – Ov. Crișan, Dumbra, Borza, Sularea și Prundar.
Antrenor: Dan Comșa

ASC Pianu: Cocârcă – Râșniță, Bocșa, Arcaș, Neag, Șandru, Diaconu, I. Bărculeț, C. Oltean, L. Tarcea și AL. Furdui.
Rezerve:  Ghib, V. Constantin, D. Miheț, Ad. Furdui, Cl. Furdui și Cl. Demetercă.
Antrenor: Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

13 COMENTARII

  1. Da unde-s ba campionii aia de toamna? Unde-i “us in liga a 3-a? Vedeti ca sunteti agentul 007 ( o victorii, o goluri si sapte incasate), iar v-o faultat Sebesul

  2. ,,Filip Morar- Morar Filip”….daca esti barbat posteaza cu numele tau real, nu folosi numele altei persoane. Aici e vorba de Pianu si Santimbru..iaca te-ai trezit si tu sa vorbesti de Galda. Mergi si mai fa nanic, apoi cand te trezesti poate iti treci adevaratul nume. Noapte buna!!

  3. Sunteți răutăcioși cu niște oameni care au fost din greșeala la 7 puncte fata de următoarea clasata , ei si-au dat o Vana falsa cu acest lucru si s-au culcat pe o ureche crezând ca sunt invincibil! Au fost naivi dar sa știți in acest moment campionatul va fi foarte puternic rezultând ca echipa care va termina pe locul 1 va fi foarte pregătită pentru baraj, indiferent care va fi ea!!!! Sa avem un fotbal sănătos asta este cel mai important!!! Sper ca acei oameni care umbla de la meci cu banutii dupa ei sa termine cu prostiile ca altfel nu ii vad bine !⚽️⚽️⚽️

  4. ce va mai **** pe voi grija ce fac altii !!! cine rade la urma rade mai bine fraierilor :)) va da santimbru **** la toti cat de curand :)) voi sa stati numai in sir indian ca sa o luati :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.