3Viitorul Sântimbru a câștigat fără probleme partida cu codașa Energia Săsciori. Formația lui Dan Comșa s-a impus cu 4-0 (1-0, la pauză), grație golurilor marcate de E. Hălălae, Coltor de două ori și Ștef. Succesul cu Săscioriul a asigurat o iarnă liniștită pentru echipa lui Dan Comșa cu un avans de șapte puncte de principalele urmăritoare (Mureșul Vințu de Jos, ASC Pianu și Sportul Sebeș). 

Hălălae a deschis scorul în minutul 10, cu un șut care l-a lăsat fără replică pe portarul Lazăr.  Până la pauză gruparea din Sântimbr mai putea marca, însă goalkeeper-ul oaspeților s-a opus în câteva rânduri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, în minutul 63, Claudiu Coltor a făcut 2-0, în vreme ce Ștef a făcut 3-0 câteva minute mai târziu, iar golgheterul gazdelor, Coltor și-a mai trecut numele odată pe lista marcatorilor.

Succesul cu Săscioriul a asigurat echipei din Sântimbru titlul de campioană de toamnă, iar liderul are un avans confortabil de șapte puncte.

Iată cele două distribuții: 

Viitorul Sântimbru: Barna, Ștef, Ov. Crișan, C. Hălălae, E. Hălălae, Drăghiciu, Al. Stan, Dumbra, Breaz, Biro și Coltor.

Rezerve: Pascu – Cristea, Hulea, Șandru, Chirilă, Oniciu, Gherman.

Antrenor: Dan Comșa

Energia Săsciori: Lazăr – Bogdan, Bodea, Rahovean, Avram, Bănățan, Boromiz, Cioca, Medrea, David și Jula.

Rezerve: Nazarie, Paștiu, Purda și I. Faur.

Antrenor: Gheorghe Medrea.

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.