Viitorul Santimbru-Industria Galda de Jos47Liderul Ligii a 4-a Alba, Viitorul Sântimbru a întâlnit la Oarda într-o partidă de verificare formația care a creat panică în Seria a 5-a din Liga a 3-a, Industria Galda de Jos. Jocul propus de cele două formații spectatorilor, prezenți în număr destul de mare a fost unul spectaculos cu foarte multe ocazii, dar și nervi întinși la maximum, având loc mai multe fragmentări ale meciului din cauza intrărilor dure. Industria Galda de Jos s-a impus cu scorul de 2-1 (1-0) după reușitele lui Cristi Ivașcu (autogol) și Cioară (pe final de meci), pe când Sântimbrul a punctat de la punctul cu var prin A. Breaz.

Industria Galda de Jos și-a arătat superioritatea și fatpul că evoluează într-un eșalon superior și a pus stăpânire pe joc, arând flancul stâng al atacului prin Bodea, care și-a pus de mai multe ori colegii în situații favorabile în fața porții, Lupșan și Cernea ratând ocazii uriașe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Andrei Cernea a demonstrat că este un fotbalist tehnic și a inițiat câteva acțiuni, însă care au fost finalizate cu aut de poartă. Lupșan a lovit transversala cu capul în urma unei lovituri libere executate de Cernea, iar Viitorul Sântimbru a avut câteva acțiuni ofensive prin Ștef și Pisoiu.

Chirilă a demonstrat că este suveranul compartimentului median la Sântimbru, majoritatea baloanelor trecând pe la acesta, deschizând foarte bine jocul pe flancurile brăzdate de inepuizabilii Ștef și Biro. De altfel, atât Chirilă cât și Cristian Ivașcu s-au aflat pentru prima dată ca adversari ai Industriei Galda de Jos, ambii punând umărul la promovarea echipei în Liga a 3-a, țel pe care doresc să îl atingă și sub comanda lui Dan Comșa.

După sumedenia de ocazii ratate din poziții favorabile, Industria Galda de Jos a deschis scorul înaitne de pauză, când Bodea a centrat în fața porții, iar Lupșan l-a incomodat pe Cristi Ivașcu, fostul fotbalist al găldenilor indroducând balonul în proprie poartă.

Imediat după pauză Sântimbrul a încercat să revină pe tabelă, iar ștef a scos o lovitură de la 11 metri, pe care a transformat-o Andrei Breaz. Tot Sântibmrul s-a aflat la conducerea jocului după modificările operate de Paul Ciucă în al 2-lea mitan, însă Galda a reușit să marcheze și să pună scorul final pe tabelă, în finalul meciului prin Alecu Cioară, care a scăpat singur cu Iacșa după o pasă excelentă primită de la Kilin.

A debutat Silviu Mureșan!

Fostul unirist Silviu Mureșan a debutat în sfârșit în tricoul Industriei Galda de Jos, fiind introdus pe teren de către Paul CIucă înainte cu 15 minute de final. Cu toate că nu are cea mai bună condiție, Mureșan s-a zbătut în atacul găldenilor, a reușit câteva pase bune și a arătat multă dorință în joc.

De partea cealaltă, Dan Comșa nu s-a putut baza pe câteva piese importante din angrenajul său, lipsind Ovidiu Barna și Alex Stan.

Ambele formații vor intra în cantonament începând cu săptămâna viitoare.

Altercații în prima repriză!

La un duel mai energic în care au fost implicați D. Lupșan și Jula, fundașul dreapta al Sântibmrului a ripostat și l-a atins cu palma peste față de șeptarul Industriei Galda de Jos, între cei doi având loc un conflict care a fost cu greu aplanat de ceilalți jucători și de arbitri. În cele din urmă spiritele s-au calmat, iar jocul a decurs fără alte probleme.

Viitorul Sântimbru: Pascu – Jula, Crișan, Sularea, Ivașcu, Breaz, E. Hălălae, Chirilă, B. Ștef, Biro, Pisoiu. În a doua repriză au mai intrat: Iacșa – Drăghiciu, C. Hălălae, Dumbra, Surd, Borza.

Industria Galda de Jos: Ștef – Olar, Haiduc, Man, Boancă, F. Morar, Goguța, Medrea, Bodea, Lupșan, Cernea. Au intrat după pauză: Cîmpean, Kilin, C. Ivașcu, Lungu, Oprița, Cioplântă, Cioară, C. Vonya (de la echipa a 2-a), S. Mureșan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.