Viitorul Santimbru-Industria Galda de Jos II3Liderul Ligii a 4-a Viitorul Sântimbru a întâlnit într-o partidă de verificare formația ce conduce Seria I din Liga a 5-a, Industria Galda de Jos II – satelitul divizionarei terțe. Formația lui Dan Comșa s-a impus cu 4-0 (3-0) prin golurile marcate de Dreghiciu (penalty), Breaz, Pisoiu și Jula. Viitorul Sântimbru a mai reușit un transfer, înregimentându-l pe Ioan Pisoiu de la prima clasată a fotbalului din Hunedoara, Șoimul Băița.

Pentru a proteja gazonul bazei sportive de la Galtiu, Viitorul Sântimbru a organizat jocul de verificare pe terenul din Coșlariu. Suprafața de dimensiuni mici a fost un adversar real pentru trupa lui Dan Comșa, care a fost nevoită să paseze mai mult, ieșind un bun antrenament de coordonare și poziționare în teren.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dreghiciu a deschis scorul în debutul meciului după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, corect dictată de centralul Radu Lazea din Aiud. Sântimbru a controlat jocul, iar Ionuț Biro a făcut câteva incursiuni în flancul stâng al atacului echipei sale, colaborând bine cu Ioan Pisoiu, tehnicul fotbalist adus de la Șoimul Băița, aflat la al doilea ”mandat” la echipa condusă de Arian Hulea.

Scorul a fost majorat de Andrei Breaz, la capătul unei acțiuni individuale, finalizată cu un șut puternic la colțul scurt, iar nou venitul Pisoiu a punctat pentru 3-0 înainte de ultimul fluier al primei reprize, după ce a driblat mai mulți fotbaliști adverși și a înscris cu toată opoziția portarului advers.

După pauză, Dan Comșa a schimbat distribuția, iar jocu la scăzut în intensitate, însă cu toate acestea, Viitorul Sântimbru a mai lovit o dată prin Jula, după o pasă excelentă a lui Ștef.

Weekend-ul următor Viitorul Sântimbru va întâlni Industria Galda de Jos, reprezentanta județului în Liga a 3-a.

Dan Comșa a mizat pe: Barna (30, Pascu, 60, Iacșa) – Breaz, Crișan, Surd, C. Hălălae, Ruscă, Chirilă, Dumbra, Dreghiciu, Biro, Pisoiu. După pauză au mai intrat: Drăghiciu, E. Hălălae, Sularea, C. Ivașcu, Borza, Stan, Prundar, Ștef, Cristea și Jula.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.