Lipsa mizei și-a spus cuvântul la duelul dintre Viitorul Sântimbru și Inter Ciugud, jocul fiind unul șters, fără prea mari ocazii, cu două echipe care parcă așteaptau mai mult ca oricând vacanța de 1 Mai. Duelul s-a terminat nedecis, cu zero pe tabelă, dar și la celelalte capitole, spectacolul rămânând în… ”cutia Pandorei”.

Cu gândul la vacanța de 1 Mai, echipele s-au tatonat reciproc, dar fără să puncteze la capitolul spectacol. Deși a presat în fața careului advers, sântimbrenii nu au găsit spațiul porții, iar prima ocazie a fost la poarta lui Barna, care a respins un șut violent al lui Păcurar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Viitorul Sântimbru a replicat prin Chișu și Negură, care au încercat să înscrie, dar nu au fost insiprați în fața porții.

La fel au stat lucrurile și în repriza secundă, cea mai mare ocazie reprezentând centrarea lui Dumbra în fața porții, Chișu ajungând prea târziu la întâlnirea cu balonul.

Cu acest egal, Viitorul Sântimbru a ratat trecerea peste Sportul Petrești în clasament, având 30 de puncte, iar Inter CIugud a ajuns la cota 28 în clasament.

Viitorul Sântimbru

Rezerve: 18. Pascu, 7. Dumbra, 13. Ruscă, 61. C. Popa, 14. Macarie, 2. Crăciun, 3. Nicola. Antrenor Adrian Hulea.

Inter Ciugud

Rezerve: 70. Bicheși, 21. R. Damian 22. Iuoraș, 18. A. Rațiu, 11. Awwad. Antrenor Adrian Bicheși.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.