Reunire Viitorul Santimbru38Luni, la Baza Sportivă din Galtiu s-a desfășurat reunirea echipei Viitorul Sântimbru, formație care a iernat pe fotoliul de lider al clasamentului din Liga a 4-a. La acțiune au participat toți jucătorii antrenați de Dan Comșa, plus o serie de fotbaliști aflați în probe. Viitorul Sântimbru a stins litigiul cu Claudiu Coltor, acesta fiind lăsat să plece la Șurianu Sebeș, iar acum șefii liderului încearcă să îl aducă pe Alecu Cioară de la Industria Galda de Jos pentru a suplini plecarea lui ”Făină”.

Toți cei prezenți la primul antrenament al Viitorului Sântimbru din acest an au primit echipamente noi, atât de prezentare cât și de pregătire. Dan Comșa s-a declarat mulțumit de lotul pe care îl are sub comandă și a dat startul pregătirilor, urmând ca duminică, la Galtiu să aibă loc prima confruntare amicale, contra unei formații din comuna Luna.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Vrem ca în retur să jucăm fotbal frumos și să ne păstrăm poziția pe care suntem în momentul de față în clasament. Vom face o pregătire de iarnă bună, vom avea și un cantonament la Roica sau pe plan local și mai multe partide de verificare inclusiv împotriva unor echipe din Liga a 3-a. Consider că toate cele 3 formații aflate sub noi în clasament au șanse la locul 1, însă noi ne dorim să câștigăm fiecare meci, deși surprize pot apărea contra oricărui adversar”, a declarat Dan Comșa, antrenorul formației Viitorul Sântimbru.

Cum Adrian Hulea, președintele Viitorului Sântimbru a retras memoriu depus la AJF Alba prin care cerea suspendarea fotbalistului Claudiu Coltor, acum liderul încearcă să se întărească în compartimentul ofensiv după ce și-a pierdut golgheterul. Vizat pentru un transfer este Alecu Cioară de la Industria Galda de Jos, fotbalist care a mai îmbrăcat tricoul Sântimbrului în turul campionatului precedent.

”Ne dorim un parcurs cel puțin la fel de bun precum în prima parte a campionatului, vrem să câștigăm Liga a 4-a și să accedem în Liga a 3-a. Va fi foarte greu, dar avem sprijin din mai multe părți, mai mulți sponsori au venit lângă noi, inclusiv Primăria comunei Sântimbru”, a declarat Adrian Hulea, președintele formației Viitorul Sântimbru.

La apelul lui Dan Comșa au răspuns prezent următorii: Barna, Pascu, Jula (transferat de la Energia Săsciori), Mocoiu, E. Hălălae, Sularea (Cuprirom Abrud), Crișan, D. Hulea, C. Ivașcu (transferat de la Industria Galda de Jos), C. Hălălae, Ganga, Stan, Ruscă, Chirilă, Oniciu, Breaz, Voicu (Gaz Metan Valea Lungă), Dumbra, Dreghiuciu, Ștef, Drăghiciu, Biro, Cristea, Prundar (Dacia Mihalț). 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.