În primul meci amical din 2017 pentru ambele echipe, Metalurgistul Cugir s-a impu cu 4-0 (1-0), în deplasare la Viitorul Sântimbru. Golurile au fost marcate Șuteu (18), Stoianof (57 – penalty), A. Pop (65 – junior venit de la U Cluj), A. Radu (85). Jocul a fost lipsit de spectacol, însă cele două formații s-au implicat serios și a ieșit o dispută amicală antrenantă. La Cugir au debutat și noile transferuri – F. Bold (revenit de la Ighiu), Șaucă (Cetate Deva), Șuteu (revenit de la Șurianu Sebeș) și A. Pop (junior U Cluj).

Pe un teren destul de bun având în vedere temperaturile scăzute de afaăr, cele două echipe au dat startul amicalelor din perioada de pregătire.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După aproximativ o săptămână de pregătire, cele două echipe din Liga a 3-a și Liga a 4-a s-au aflat la primul test din această iarnă. Călin Moldovan a încercat mai multe formule, căpitanul Lucian Itu fiind folosit în centrul apărării alături de Negrescu.

Cugirul s-a aflat mai mereu la inițiativă, dictând ritmul partidei, încercând mai mereu centrări de pe benzi, M. Udrea fiind foarte activ pe flancul drept.

Primul gol a fost marcat de Șuteu, după o ratare a lui M. Codrea și o minge recentrată de M. Udrea, mijlocașul ofensiv revenit de la Șurianu Sebeș stabilind scorul pauzei.

După ce s-a umblat la echipe, în partea secundă au apărut mai multe goluri, scorul fiind majorat de Stoianof din penalty.

Juniorul aflat în probe de la U Cluj, A. Pop și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, punctând cu capul.

Tot cu capul a marcat și A. Radu, fotbalist care în tur a evoluat mai puțin din cauza unei accidentări.

S-a terminat 4-0, iar Metalurgistul Cugir va intr într-un cantonament centralizat la domiciliu, pe când Viitorul Sântimbru va evolua cu Rapid CFR Teiuș, sâmbăta viitoare.

Viitorul Sântimbru

Barna
Sașa
O. Crișan
C. Hălălae
C. Ivașcu
Ganga
E. Hălălae
Soos
Dumbra
Tănase
Biro

Au mai evoluat:  Pascu, Negrea, D. Hulea, A. Roșu, Macarie. Antrenor Alexandru Kalanyos. Au lipsit: Negură, Chișu, Drăghici, Sularea, Chirilă (transferat la Mureșul Vințu de Jos).

Metalurgistul Cugir

Vlase
Ciobanu
Itu
Negrescu
Tăban
Șuteu
Maftei
Marinoiu
Udrea
Iovănescu
M. Codrea

Au mai evoluat:  Bold, Tătar, Șaucă, A. Radu, A. Pop, Stoianof. Antrenor Călin Moldovan. Au lipsit: G. Chira (probe – U Cluj), M. Popa, Iordache, Milik, Vâjdea, Enache.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.