Sedinta Liga a 4 a39La ședința de lucru cu membri afiliați, propusă de Biroul Executiv al AJF Alba cluburilor din Liga a 4-a s-au discutat mai multe obiective și măsuri care au fost și urmează să fie luate în fotbalul județean, precum și schimbarea identității echipelor care țintesc să atingă barajul de promovare în Liga a 3-a, fiind vizate în special Viitorul Sântimbru și Mureșul Vințu de Jos, combatante cu pretenții la primul loc. Un alt fapt interesant la sedința de vineri a fost delegarea lui Sorin Corpdodean, fostul președinte AJF Alba Alba în numele echipei CS Ocna Mureș.

Mai multe puncte au fost bifate de Biroul Executiv al AJF Alba în cadrul ședinței de astăzi, cele mai importante fiind amatorizarea, sau legitimarea jucătorilor conform prevederilor FRF și schimbarea identității cluburilor ce râvnesc participarea la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cazul în care țintesc acest țel, Viitorul Sântimbru și Mureșul Vințu de Jos sunt nevoite să treacă de la statutul destinat asociațiilor sportive la cel de club sportiv (CS), asociație fotbal club (AFC) au fotbl club (FC), în cazul în care nu va fi îndeplinit acest criteriu echipa în speță neputând să reprezinte județul la baraj.

În nefericita situație județul Alba nu va putea desemna altă participantă la duelul pentru promovarea în Liga a 3-a, ci va pierde acest drept, conforma statutului FRF.

Un alt punct de pe ordinea de zi a fost cel legat de legitimarea jucătorilor cu convenție civilă, dorindu-se astfel epurarea problemelor din acest sector, prin două variante: 1. amatorizarea acestora sau 2. licențierea jucătorilor conform cerințelor FRF

Sorin Corpodean – reprezentantul CS Ocna Mureș la ședința de lucru

Fostul mare arbitru FIFA și președinte al AJF Alba, Sorin Corpodean a fost delegat de CS Ocna Mureș să reprezinte clubul la ședința de lucru care a avut loc în incinta Prefecturii Alba din municipiul reședință de județ. Sorin Corpodean figurează în prezent ca jucător al echupei din orașul salin, însă nu este exclus ca experiența sa să fie ”furată” de cei care drămuiesc destinele fotbalului din Ocna Mureș, pentru a aduce din nou Soda Ocna Mureș acolo unde îi este locul – în fotbalul mare!

De asemenea, pe lângă Sorin Corpodean, din fosta conducere a AJF Alba a mai participat și Augustin Damian, ex-vicepreședintele AJF Alba reprezentând clubul CIL Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.