Viitorul Santimbru-Spicul Luna amical12Liderul Ligii a 4-a din Alba, Viitorul Sântimbru a întâlnit astăzi în primul meci amical al perioadei de pregătire Spicul Luna – echipă din Liga a 5-a Cluj. Trupa lui Dan Comșa nu a avut nicio problemă la acest meci și a trecut en-fanfare de adversarii din Cluj, scor 10-0 (2-0) prin golurile marcate de Biro, Prundar (venit de la Dacia Mihalț), Ștef – 4 reușite, Dumbra – 3 și Breaz.

Viitorul Sântimbru a avut pe teren și un jucător venit în probe, Aurelian Surd, fotbalist din Cugir care a evoluat la Jiul Petroșani în prima divizie, întors în România după o perioadă îndelungată de timp în care a locuit în Italia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză Dan Comșa le-a dat șansa noilor veniți să se afirme, iar în mitanul secund ”vechea gardă” a făcut legea pe teren.

Viitorul Sântimbru a realizat transferul lui Sularea de la Cuprirom Abrud, insistând și pe aducerea lui Alecu Cioară, fotbalist care nu și-a dat încă acordul pentru această mutare. Echipa din Sântimbru va intra la începutul lunii februarie în cantonament, acțiune care va avea loc la nivel local, fotbaliștii urmând să fie cazați la Complexul Rustiq.

Iată echipa folosită astăzi de Dan Comșa: Pascu – Jula, D. Hulea, Surd, Ivașcu, Stan, Chirilă, Biro, Borza (ex CSM Sebeș), Drăghiciu, Prundar. 

În a doua repriză au intrat: Barna (Iacșa) – Breaz, E. Hălălae, Crișan, C. Hălălae, Ruscă, Șandru, Ștef, Dreghiciu, Cristea, Dumbra.

Săptămâna viitoare, liderul Ligii a 4-a va întâlni în meci amical liderul Seriei 1 din Liga a 5-a, Industria Galda de Jos II.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.