Pe o vreme superbă pentru fotbal, în Duminica Floriilor, Viitorul Sântimbru a întâlnit Sportul Petrești, în cea de a 4-a etapă a Ligii a 4-a. Meciul s-a terminat nedecis, cu un egal, scor 1-1 (1-1) ambele reușite fiind semnate în prima repriză de Chișu (20) și Miheșan (43). Un rezultat care nu le convine niciunei echipe, la capătul unui joc închis, fără prea multe ocazii la cele două porți.

Meci frumos între cele două echipe, cu Sântimbru care a căutat victoria, dar care s-a lovit de un zid defensiv bun pregătit de Ștefan Fogoroși.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate astea, Chișu a marcat pentru 1-0, în minutul 20. Ovidiu Barna a avut două interveniții bune la Ianc și Sava, iar golul părea să plutească în aer.

Miheșan, fostul fotbalist al Sântimbrului a marcat pentru 1-1, în minutul 43 al partidei, scor care s-a înregistrat la pauză.

În a 2-a repriză s-a ajuns rar la cele două porți, ambele echipe ratând câte o ocazie importantă, parând Barna și Barzog. Dani Ianc a fost eliminat în minutul 75 pentru cumul de galbene, după o cădere în careu, lucru ce s-a resimțit în jocul formației antrenate de Ștefan Fogoroși.

Viitorul Sântimbru a ajuns la 23 de puncte și nu cunoasște victoria de la plecarea lu iKalanyos, iar Petreștiul a adunat 27 de puncte în urma acestei remize.

Viitorul Sântimbru

1
Barna
18
C. Ivașcu
5
C. Hălălae
8
Crișan
16
D. Hulea
10
Tănase
4
E. Hălălae
7
Dumbra
17
Negură
15
Sașa
14
Chișu

Rezerve: 9. Pascu, 3. Nicola, 13. Crăciun, 11. Roșu, 6. Macarie, 2. Ruscă. Antrenor Ovidiu Barna.

Sportul Petrești

1
Barzog
14
Ignat
6
Gavriluță
8
Nemeș
11
Samoilă
5
Popa
15
Pamfiloiu
9
Miheșan
17
D. Ianc
12
Stancu
10
Sava

Rezerve: 71. Dobre, 13. Scrob, 20. S. Gheorghe, 3. Schiau, 18. Precupescu, 7. Muntean. Antrenor Ștefan Fogoroși.


Într-un alt meci disputat la această oră, Rapid CFR Teiuș și Viitorul Spicul Daia Română au remizat scor 0-0, iar trupa lui Ciucă a ratat s ăse apropie la 8 puncte de liderul Șurian uSebeș și implicit să urce în clasament pe poziția secundă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.