În meci amical, dispută pe care o putem urmări și în debutul returului Ligii a 4-a, Viitorul Sântimbru a pierdut pe teren propriu duelul cu Șurianu Sebeș, liderul fotbalului județean. Sebeșenii s-au impus cu 2-0 (1-0), prin golruile marcate de P. Muntean (24), S. Deaconu (58), la capătul unui joc pe care l-au controlat aproape în toatalitate, și în care au mai avut 3 bare.

Șurianu Sebeș a dictat ritmul joculu ide verificare de la Galtiu, unde Viitorul Sântimbru s-a apărat destul de bine, înă nu a reușit să contraatace, lovindu-se de zidul defensiv al sebeșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După câteva ocazii ratate, printre care și o bară a lui P. Muntean, același atacant aiudean a deschis scorul, în min. 24, când a fructificat o frumoasă acțiune inițiată de tehnicul Bălaș, care i-a pasat acestuia pe culoar.

A fost scorul pauzei, deși Barna a mai intervenit în câteva rânduri salutar, și a fost salvat încă o dată de bara laterală, la șutul lui A. Lăcătuș.

Prima parte a fost umbrită de un mic incident, un scandal între Dumbra și Vali Drăgan, mijlocașul Sântimbrului lovindu-l pe atacantul Sebeșului cu pumnul în figură, după câteva divergențe. Cu toate astea, jocul a continuat, după ce Dumbra a fost scos de pe teren de Alexandru Kalanyos.

Imediat după reluare, Șurianu a început să atace din nou, iar în min. 58 a punctat prin Deaconu, care a împins mingea în poartă, după ce aceasta a fost repsinsă de Pascu la un șut experidat de Paul Muntean.

După acest gol, Ștefan Radu a zguduit și el transversala, cu un șut din lovitură liberă de la paroxiamtiv 25 de metri.

Sebeșul a continuat să atace și a mai amenințat de câteva ori poarta lui Pascu, însă Muntean, Drăgan, Comănese și Marcu au trecut pe lângă gol, iar scorul a rămas 2-0.

Viitorul Sântimbru 

Barna
Negrea
E. Hălălae
Sașa
D. Hulea
Negură
Soos
C. Ivașcu
Tănase
Dumbra
Chișu

Au mai jucat: Pascu – Roșu, Florea, Crăciun, Macarie. Antrenor Alexandru Kalanyos.

Șurianu Sebeș 

Bănică
Mirca
Ș. Radu
Trif
S. Fulea
Ludwig
Neagu
P. Muntean
Bălaș
Lăcătuș
V. Drăgan

Au mai jucat: A. Fulea, Marcu, Comănese, Homorozan, Tocu, B. Găldean, Deaconu. Antrenor Doru Oancea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.