Viitorul Santimbru-Vointa Stremt amical25Partida amicală dintre liderul Ligii a 4-a Viitorul Sântimbru și Voința Stremț, formație aflată pe locul secund în Seria I a Ligii a 5-a s-a disputat la Coșlariu pe o vreme nu tocmai prietenoasă fotbalului cu un vânt puternic ce și-a pus amprenta pe jocul ambelor echipe. Meciul a fost unul antrenant cu mai multe ocazii la ambele porți, iar singura reușită a venit în minutul 75 când Breaz a transformat o lovitură de la 11 metri, deicizie îndelung contestată de oaspeți.

Fără aportul a 3 jucători importanți, printre care Dreghiciu, Stan și Surd, Viitorul Sântimbru a început cu o formulă inovativă ce l-a regăsit pe căpitanul Eugen Hălălae în fața apărătorilor, cu fratele acestuia fundaș central și cu Ivașcu apărător stânga.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În atac s-au luptat cu apărătorii Stremțului Ioan Pisoiu și Ionuț Biro, însă vântul le-a dat mari bătăi de cap ambelor echipe.

Cu toate că prima repriză a fost dominată de Sântimbru, ocaziile au lipsit la poarta lui Weber, acesta fiind puțin solicitat, pe când Barna a avut câteva intervenții salutare.

În a doua repriză jocul s-a mai deschis, iar Vlad Rancea, actualul antrenor-jucător al Stremțului, fost atacant al echipei pregătite de către Dan Comșa a trecut pe lângă deschiderea scorului când a fost excelent blocat de Pascu în două rânduri.

Spre finalul meciului, imediat după minutul 70, Pisoiu a pătruns în careu și a fost contrat de Dîscă, iar centralul a arătat punctul cu var spre indignarea echipei vizitatoare ce a contestat îndelung această decizie.

Breaz a executat penalty-ul și a reușit să aducă golul ce a consfințit soarta partidei.

Dan Comșa a mizat pe: Barna – Breaz, O. Crișan, C. Hălălae, C. Ivașcu, Ștef, E. Hălălae, Chirilă, Drăghiciu, Biro și Pisoiu. Au mai intrat: Pascu – Jula, Sularea, Șandru, Trif, Dumbra, Borza, Ganga și Ruscă.

De partea cealaltă Vlad Rancea a aliniat următoarea formulă: Weber – Tonevici, Morușcă, Dîscă, Cetean, Mitrea, Vozar, Vlad, Hazi, Beldean, Foștoc. Au mai fost utilizați următorii: Golosie, Rancea, Moldovan, Șerbu, Mara și Țurcanu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.