IMG_4033ASC Pianu 2013 a obținut o victorie importantă pe terenul echipei Viitorul Spicul Daia Română cu scorul 0-3 (0-1, la pauză), la capătul unui meci în care ambele formații au oferit un fotbal frumos, însă gruparea lui Fușle-Țana a fost mai precisă la finalizare. 

Dorel Grecu a deschis scorul în minutul 10, după un contraatac rapid al pienarilor. Fotbalistul lui Fușle a înscris cu un șut la colțul scurt. Până la pauză Viitorul Spicul Daia a pus presiune la poarta lui Cocârcă. Elevii lui Paul Ciucă au avut nenumărate cornere, dar au și trimis mingea de două ori în bara transversală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după pauză gruparea din Pianu de Jos s-a distanțat pe tabelă. Dorel Grecu a obțnut o lovitură liberă, iar Alexandru Șandru a trimis aproape de vinclul porții lui Cibu, care a deviat balonul însă nu a putut evita golul.

La scorul de 0-2, portarul Cocârcă a avut o intervenție magistrală la lovitura liberă trimisă de Paul Ciucă, aproape de vinclul porții.

În minutul 63, Dănuț Diaconu a stabilit scorul final. Acesta a luat fața unui apărător al dăienilor și a înscris cu un șut plasat peste portarul Cibu.

În urma acestui succes, ASC Pianu a trecut pe locul trei, cu 27 de puncte, la doar un punct de viceliderul Șurianu Sebeș.

Iată cele două distribuții: 

Viitorul Spicul Daia:  Ad. Cibu – Gh. Schiau, R. Cibu, A. Cibu, P.Ciucă F. Scheau, H. Ciucă, G.Schiau, V. Bișboacă, Hăprian și M . Scheau.

Au mai jucat: S. Cibu, Scheau, A. Scheau.

Antrenor: Paul Ciucă.

ASC Pianu 2013: Cocârcă – D. Diaconu, C. Oltean, Ad. Dragoș, Șulumberchian – Al. Sîrbu, Stelea, I. Bărculeț, Neag, Grecu – Al. Șandru.

Au mai jucat: Furdui, Al. Popescu, Cr. Mărginean și R. Popescu.

Antrenor: Adrian Fușle-Țana.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Meci foarte frumos clar dominat de echipa oaspete, umbrit de problemele de la final cand au fost agresati arbitrii si loviti cu picioarele.Inadmisibil asa ceva.Sper ca si comisiile sa se sesizeze in acest sens si sa ia masurile de rigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.