viitorul-spicul-daia-romana-cs-ocna-mures14Viitorul Spicul Daia Română a câștigat derby-ul pentru podium cu CS Ocna Mureș, scor 2-1 (1-0) și s-a instalat pe treapta a 3-a în campionat, după un meci șters, pe un frig puternic, și un teren care le-a pus probleme ambelor echipe. Goluri au fost marcate de G. Scheau (32) și A. Hăprian (70), respectiv I. Pereat (60). Spicul a adunat 22 de puncte, pe când Soda rămâne cu 19, la egalitate cu CIL Blaj.

Vremea de afară a fost principalul factor negativ a spectacolului, zăpdada de pe teren punând probleme construcției jocului celor două echipe. Daia a fost echipa mai pragmatică și a punctat prima prin golgeterul George Scheau în minutul 32, rezultat care s-a păstrat până după pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua repriză Soda a ieșit mai mult la joc și ajutați de vânt, ocnamureșenii au egalat prin Ionuț Pereat, care a executat foarte bine o lovitură liberă, la golul egalizator având o parte de vină și portarul Spicului.

După o dublă ocazie la poarta oaspeților, Spicul Daia a dat lovitura prin Adrian Hăprian (70), care a profitat de o greșeală în defensiva adversă și a înscris în poarta goală.

Cu această victorie Viitorul Spicul Daia Română preia poziția a 3-a în clasament, trecând de Sportul Petrești. Trupa lui Paul Ciucă se află la egalitate de puncte cu FC Transalpina Șugag (22), însă echipa de pe Valea Frumoasei are un meci mai puțin. CS Ocna Mureș a ajuns pe 6, cu 19 puncte, la egalitate cu CIL Blaj.

viitorul-spicul-daia-romanaViitorul Spicul Daia Română

1
A. Cibu
10
Hada
15
Morariu
19
H. Ciucă
18
Ac. Cibu
8
V. Bișboacă
97
Hăprian
7
G. Scheau
4
R. Cibu
11
S. Schiau
15
M. Bișboacă

Rezerve: 6. S. Cibu, 16. I. Hăprian, 93. Moldovan, 9. A. Scheau, 13. Soporan. Antrenor Paul Ciucă. 

cs-ocna-muresCS Soda Ocna Mureș

1
Țiboc
3
Onișor
24
Csegoldi
20
Rațiu
19
Gabor
7
Cristea
14
Olar
18
Pereat
15
Guț
9
I. Cociș
13
Cotoară

Rezerve: 12. Decean, 8. Antonescu, 16. Arinar, 17. Vaidasigan, 10. Kiss, 2. Maier, 11. Dandoș. Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.