Viitorul Spicul Daia Romana-Euro Spring Cupa Romaniei93Viitorul Spicul Daia Română a întâlnit pe teren propriu în optimile Cupei României, vecina Euro Șpring. Partida a fost una frumoasă cu multe ocazii la ambele porți, în special la cea a Șpringului. Tecoanță a marcat singurul gol al partidei în minutul 35, iar Paul Ciucă a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 70. Euro Șpring s-a calificat în sferturile cupei după ce a câștigat derby-ul zonal cu Viitorul Spicul Daia.

Dacă echipa condusă de Paul Ciucă se bazează în general pe jucători localnici, alături de care s-a ajuns la performanțe de admirat, de partea cealaltă Euro Șpring nu s-a putut baza la acest meci pe 9 jucători importanți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate acestea plusul de experiență al fotbaliștilor pregătiți de Florin Berța și-a spus cuvântul, iar un singur gol, marcat de Tecoanță în minutul 35 a consfințit soarta partidei și a adus calificarea în tabăra Șpringului.

În a doua repriză gazdele s-au năpustit la poarta lui Mihăilescu, însă lipsa de șansă a făcut ca tabelă să rămână neschimbată. Cireașa de pe tort a fost pusă în minutul 70 de Paul Ciucă, antrenorul-jucător al gazdelor, care a ratat o lovitură de la 11 metri.

Viitorul Spicul Daia Română: 1. A. Cibu – 14. M. Bișboacă, 18. Achim Cibu, 13. H. Ciucă, 3. S. Cibu, 15. S. Scheau, 11. F. Schiau, 7. G. Scheau, 8. V. Bișboacă, 9. M. Scheau, 5. P. Ciucă. Rezerve: 97. A. Hăprian, 6. Bumbu, 16. I. Hăprian. Antrenor Paul Ciucă.

Euro Șpring: 1. Mihăilescu – 26. M. Popa, 20. Oprișor, 2. Marcu, 23. N. Popa, 88. Tecoanță, 7. Mihaiu, 3. Muntean, 4. Dugulan, 13. Stancu, 14. Corcoveanu. Rezerve: 12. Cotârlea, 17. V. Popa. Antrenor Florin Berța.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.