Viitorul Spicul Daia Română s-a calificat în finala Cupei României – fazaa pe județul Alba, după ce a dispus în semifinale de Sportul Petrești. Dăienii s-au impus cu 2-0 (2-0), V. Moldovan fiind jucătorul meciului, acesta primind penalty-ul transformat de G. Scheau (16), punctând apoi în minutul 18, cu o scăriță superbă de la mare distanță! Spicul se află în premieră în ultimul act al competiției, unde va da de Șurianu Sebeș sau CIL Blaj, formații care vor evolua joi, de la 17.30.

Meci frumos în ”Lunca Gâștelor” din Daia Română în primul duel al semifinalelor CUpei României, între Viitorul Spicul Daia Română și Sportul Petrești.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primele minute au fost mai închise, des fragmentate prin faulturi de joc, însă V. Moldovan a avut o incursiune bun în minutul 16, a pătruns în careu pe dreapta, unde a fost atacat de Haiduc, iar Sergiu Popa a dictat lovitură de la 11 metri pentru un presupus fault. Penalty-ul a fost transformat de G. Scheau pentru 1-0.

Două minute mai târziu, Paul Ciucă a recuperat un balon aproape de propria poartă, i-a pasat la centru lui Hada, iar acesta l-a servit excelent pe V. Moldovan, care a înscirs un gol frumos, cu un lob de efect, stabilind scorul final al meciului.

Jocul s-a mai deschis, Petreștiul a ieșit la atac, însă apărarea condusă de Horea Ciucă a funcționat aproape perfect, și când a fost depășită a ieșit în evidență Adrian Cibu – portarul gadelor, care a parat șuturile lui Sava, Ianc, Miheșan și Albu.

S-a terminat 2-0 pentru Spicul Daia, formație care ajunge în premieră în finala Cupei României, ultimul act urmând să se desfășoare pe 10 iunie, la Cugir. Alătui de Daia, în finală va ajunge Șurianu Sebeș sau CIL Blaj, cele două trupe urmând să se întâlnească joi.

Viitorul Spicul Daia Română

1
Ad. Cibu
14
M. Bișboacă
19
H. Ciucă
15
Morariu
4
R. Cibu
97
A. Hăprian
5
P. Ciucă
10
Hada
93
V. Moldovan
11
F. Schiau
7
G. Scheau

Rezerve: 8. V. Bișboacă, 6. S. Cibu, 2. A. Scheau, 18. Ac. Cibu. Antrenor Paul Ciucă.

Sportul Petrești

71
Dobre
13
Haiduc
8
Nemeș
6
Gavriluță
7
Albu
12
Stancu
14
Pamfiloiu
11
Samoilă
5
Schiau
17
D. Ianc
10
Sava

Rezerve: 1. Barzog, 20. S. Gheorghe, 4. Scrob, 9. Miheșan, 18. Ordean, 15. Grosu, 3. Greuruș. Antrenor Ștefan Fogoroși. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.