În ultimul meci în fața propriilor fani, Voința Stremț a învins, duminică, în ultima din acest sezon a Ligii a IV-a, pe FC Micești, scor 5-0, asigurându-și cu această victorie titlul de vicecampioană judeţeană.

A fost partidă spectaculoasă, chiar dacă una cu iz de vacanță, cu cinci reușite trecute în contul amfitrionilor și patru penalty-uri, câte două pentru fiecare din cele două echipe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a început cu echipa antrenată de Ioan Marcu în atac și cu ocaziile semnate în două rânduri de Andrei Trifa (14,16). Portarul oaspețiilor, Cristea, scoate șutul lui Ilie Mihălțan, iar pe urmărire, șutul lui Darius Goangă a fost reținut de goalkeeper-ul din Groapa Rotundă.

În doar șapte minute meciul s-a aprins, în acest interval tabela de marcaj modificându–se în două rânduri, prin reușitele lui Cosmin Epure (32) și Ilie Mihălțan (39).

Între cele două reușite ale Voinței, oaspeții puteau egala, din penalty, dar execuția pretențioasă a lui Roșu s-a dus peste poarta apărată de Răzvan Goloşie.

În minutele de final ale primei rerprize centralul partidei, Horațiu Balea, a dictat al doilea penalty al reprizei, dar de data aceasta pentru Voința. Căpitanul Andrei Trifa a executat cu siguranță de la punctul cu var, iar sărbătoarea putea începe.

A doua parte nu s–a lăsat cu mult mai prejos decât prima parte, fiind spectaculoasă, cu două reușite și două penalty-uri.

După o oră de joc, la un duel între Vlad Rancea și un apărător al oaspețiilor, centralul partidei a dictat penalty pentru Voința, ratat însă de Cosmin Epure – șut în tranversală.

După alte trei minute, Gheorghe Rîșniță putea majora diferența la una confortabilă, dar șutul acestuia de la 11 metri s-a dus pe lângă poartă.

Ospeții puteau reduce din handicap din cel de-al patrulea penalty al partidei, dar șutul lui Varga de la 11 metri a fost reținut de Răzvan Goloşie.

În numai patru minute, Vlad Rancea (72) și Cosmin Epure (76) – aflați în situații de singur cu portarul, nu au reuşit să îl învingă pe acesta.

După numai cinci minute, Mihai Barb l-a evidenâiat și el pe goalkeeper-ul oaspețiilor, Cristea, care la faza imediat următoare nu a mai avut însă nicio șansă la șutul din lovitură liberă, de la aproximativ 33 de metri, expediat de Răzvan Muntean (82).

Ultimul cuvânt l-a avut Cosmin Epure, care a închis tabela în minutul 88, cu o execuție frumoasă, din afara careului de 16 metri.

Partida a fost ultima repetiție îninate de meciul de sâmbătă 8 iunie, ora 18.00, din finala Cupei României – faza județeană, când Voința va întâlni pe stadionul “Cetate” pe CS Universitatea Alba Iulia.

“La final de sezon, ținem să mulțumim  tuturor suporterilor care ne-au fost alături, atât la bine, cât și în momentele dificile, precum și grupului de pensionari care ne–a fost alături și ne–a susținut. De asemenea, ținem să mulțumim sponsorilor, partenerilor, colaboratorilor, reprezentanților mass-media pentru suportul oferit în acest sezon. Ținem să mulțumim principalului finanțator al echipei, domnul Neluțu Budin, pentru tot sprijinul oferit în implementarea și buna desfășurare a proiectului Voința Stremț. Aducem mulțumiri domnului primar al comunei Stremț, Traian Ștefan Popa, care a fost fost trup și suflet alături de echipă, împreună cu colegul dânsului, domnul viceprimar Cosmin Simion Cetean”, a declarat, la finalul partidei, președintele Voinței Stremț, Claudiu Câmpean.

articol scris de Sorin Giurcă

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.