nunta george talnar 1Zi specială în viața dinamovistului Cornel Țălnar. Fiul acestuia, George, a agătat ghetele de burlac în cui și și-a unit destinele cu Nicoleta, frumoasa sa soție. La nunta celor doi au participat foarte mulți fotbaliști și foști fotbaliști din județul Alba, petrecerea fiind una de 5 stele. După această bucurie în familie, Cornel Țălnar este pe cale să mai traiască o perioadă de vis, echipa sa de suflet, Unirea Alba Iulia fiind pe cale să renască, chiar cu ”Țânțarul” la timonă.

După foarte mult timp petrecut împreună cu Nicoleta, George Țălnar, fiul lui Cornel Țănar – fostul fotbalist și antrenor al Unirii Alba Iulia și Dinamo București, a decis să își unească destinele și să renunțe la burlăcie. Nunta celor doi a fost într-un cadru feeric, cununia civilă având loc în Cetatea Alba Carolina și petrecerea la unul dintre cele mai luxoase restaurante din județul Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

George Țălnar a jucat și el fotbal precum tatăl său, debutând la juniorii Unirii Alba Iulia, formație alături de care a adunat trofee la grupele de republicani, însă nu a reușit să aibă aceeași carieră impresionantă ca cea a tatălui său. După mai mulți ani de relație cu Nicoleta, George a hotărât să își încheie cariera de burlac și să își întemeieze o familie frumoasă. La noul start, în viața noii familii Țălnar au participat mai mulți fotbaliști din Alba, colegi cu George la campionatul organizat de baza familei Winners Club Țălnar, precum și jucători de la echipele din județ, dar și de la nivel național.

La nunta lui ”Zohan” nu a putut să participe și vărul său primar, Gicu Grozav, care se află în pline pregătiri cu echipa de club Terek Groznîi.

CASĂ DE PIATRĂ!

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.