CS Ocna Mures-Rapid CFR Teius23În debutul etapei a 8-a din Liga a 4-a, CS Ocna Mureș a întâlnit pe teren propriu Rapid CFR Teiuș. Noul antrenor al Teiușului, Radu Andone a reușit să spargă seria bună a gazdelor, câștigând pe stadionul ”Soda” cu 2-0, grație unui gol marcat de Marcel Domșa, în min. 54, după o pasă primită de la fratele său, Raul Domșa și după un contraatac finalizat de Lazăr în min. 90+1.

CS Ocna Mureș nu a mai cunoscut gustul înfrângerii din etapa secundă, când a pierdut tot pe teren propriu contra formației ASC Pianu 2013, scor 1-3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul din această dimineață a fost unul închis în prima parte, fără prea multe ocazii la porțile lui Macarie și Clipici.

Jocul s-a mai deschis în cea de a doua parte, când Ocna Mureș a forțat pe cartea atacului, însă fără sorți de izbândă. Recunoscut pentru jocul defensiv pe care îl pregătește la echipele pe care le antrenează, Radu Andone și-a mobilizat excelent fundașii, aceștia fiind de netrecut.

Golul oaspeților, singurul al partidei, a venit în min, 54 după un contraatac inițiat de R. Domșa, care a șutat în fața porții, mingea gasăinfu-l pe M. Domșa, care a punctat pentru 1-0 în favoarea Teiușului.

Ocna Mureș a ratat două ocazii importante, din lovituri libere, exeutate de Ovidiu Maier și Ionuț Pereat. Teiușul a forțat pe cartea contraatacului, și în min. 90+2, nou intratul Lazăr a majorat avantajul echipei sale.

Cu această victorie, Rapid CFR Teiuș a ajuns la cea de a 2-a victorie consecutivă, ambele fiind obținute sub comanda lui Radu Andone.

CS Ocna Mureș: 12. Clipici – 17. Iuga, 5. Rațiu, 16. Gabor, 14. Vasinc, 10. Kiss, 2. Cotoară, 18. Pereat, 11. Guț, 7. Cristea, 9. Cociș. Rezerve: 1. Szekely – 6. Goga, 13. Dandoș, 4. Maier, 3. Mureșan, 15. Olar. Antrenori Gicu Domșa, Ovidiu Maier, Ionuț Pereat.

Rapid CFR Teiuș: 89. Macarie – 4. Puia, 19. Dîscă, 3. N. Pop, 10. Juncan, 8. Trifa, 7. Goangă, 11. Drăgoi, 21. R. Domșa, 96. M. Domșa, 9. C. Casian. Rezerve: 20. Costea, 15. Lazăr, 6. B. Popa, 16. Breaz. Antrenor Radu Andone.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Acum strugurii sunt acrii CS Olimpia? Dupa ce l-ati aruncat pe Radu sa-l tineti pe sapatorul de talnar? Bai domnule Demeter tu chiar nu iti dai seama cum te lucreaza datornicul asta? Vorbeste prin oras ca sta sa iti gate banii si apoi se duce la echipa ce o va face primaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.