IMG_0155Încă un transfer reușit de Șurianu Sebeș, formație ce devine cea mai puternică contracandidată a „campioanei de toamnă” Viitorul Sântimbru. 

Gruparea pregătită de Doru Oancea a ajuns la un acord cu fundașul stânga a Performanței Ighiu, George Toma, fotbalist ce a evoluat puțin în prima parte a sezonului pentru echipa lui Adorian Himcinschi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„La vârsta mea, mă gândesc să-i ajut să promoveze și să fie o treabă bună cum a fost și la Ighiu. Din ce am discutat cu ei, par oameni serioși. Mă duc să joc în primul rând”, a declarat George Toma, fundaș Performanța Ighiu

George Toma este născut pe data de 10.09.1984, fotbalistul a  evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Sportul Studențesc, Arieșul Turda, CS Zlatna, Performanța Ighiu.

În acest moment achizițiile făcute de Șurianu Sebeș, fac ca avantajul de șapte puncte avut de Viitorul Sântimbru să pară unul fragil, iar cu siguranță în retur Șurianu va fi o nucă tare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Bafta Toma! Daca vin si oamenii marilor proiecte nush daca vei mai prinde ca ei is învătați cu un lot masiv de 30-35 jucatori si se joaca prin rotație , prinzi un meci in etapa 1 si altul in etapa 12

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.