Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu55Rămas liber de contract, după o lungă perioadă petrecută la Metalurgistul Cugir, fundașul din Sebeș, Radu Ștefan este aproape de lovitura carierei, acesta fiind la un pas de a semna un contrct cu formația germană TUS Russingen (Liga Regională Sud-Vest). Acesta a fost adus la echipă de doi foști coechipieri de-ai săi de la CSM Sebeș, Călin Siclovan și Adrian Bungiac, iar alături de cei 3 se mai află și fostul portar al Metalurgistului Cugir, Cosmin Dragotă. Radu Ștefan a precizat că ”am fost primiți foarte bine și avem parte de cele mai bune condiții”.

Chiar dacă era așteptat la Șurianu Sebeș pentru a lupta pentru promovarea în Liga a 3-a, Radu Ștefan a primit o propunere din eșaloanele inferioare din Germania, la care a răspuns pozitiv și de mai bine de două săptămâni și-a început noua aventură peste hotare. Fostul fundaș al Metalurgistului Cugir a ajuns la TUS Russingen, formație care evoluează în Liga Regională Sud-Vest, la propunerea lui Adrian Bungiac, fost coleg cu fundașul sebeșean la CSM Sebeș în urmă cu mai mulți ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Se dorește promovarea la echipă și astfel au ajuns foarte mulți jucători. Este un singur german în lot, restul români, croați, sârbi, turci și japonezi. Am găsit niște oameni minunați și implicați în fenomen, care ne-au pus la dispoziție toate condițiile. Am jucat două meciuri amicale și sunt mulțumiți de noi, iar eu, personal, cred că voi rămâne cel puțin până în iarnă. Ne-au cumpărat inclusiv ghete de 200 de euro, ne-au asigurat drumul din România în Germania cu avionul și ne-au oferit cazare foarte bună. Dacă voi alege să rămân îmi vor găsi ceva și de lucru, pentru că așa se practică în ligile inferioare, însă ceva mai ușor. Președintele este un om de nota 10, care ne-a și spus că dacă vom rămâne, vom avea numai de câștigat”, a declarat Radu Ștefan.

Radu Ștefan va împlini în toamna aceasta 27 de ani, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați fundași din fotbalul județean, recunoscut pentru devotamentul și implicarea sa în activitatea echipelor pentru care evoluează.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.