Performanta Ighiu-Cetate Deva amical53Victorie mare pentru Performanța Ighiu. Echipa antrenată de Adorian Himcinschi  s-a impus în fieful fostei echipe de prima ligă, Gaz Metan Mediaș, cu 4-1, după ce la pauză scorul a fost 0-2. 

În minutul 13, Szabolcs Szekely a deschis scorul după o lansare în adâncime a lui George Negură. Rămas singur cu portarul atacantul lui Himcinschi nu i-a dat nici o șansă lui Botoșer. Același Szekely a dublat avantajul Performanței în minutul 35 după o pasă venită de la Circov.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Fabiam Himcinschi a punctat din penalty în minutul 72, după ce tot fiul antrenorului de la Performanța a obținut lovitura de pedeapsă.

În minutul 83, Romică David marchează și el după o lungă perioadă în care a fost indisponibil și face 4-0. Scorul final a fost stabilit de Staicu, acesta a marcat marcat golul de onoare al medieșenilor.

„Suntem pe un drum bun, continuăm pregătirea, e un rezultat bun, mai mult mă satisface prestația, nu facem nuntă din rezultatul ăsta, trebuie să ne pregătim în continuare, în campionat se pun și punctele. Pentru momentul acesta sunt mulțumit, am jucat pe un teren bun”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal Performanța Ighiu.

Performanța: Bodea – Rodean, Ov. Turuș, Potopea, Circov – Fetița, Oniche, Negură, Weiner – Szekely și S. Turuș.

Au mai jucat: A. Lazăr, Cl. Oară, Hallili, A. Buda, Ed. Cornea, Bărculeț, Ghiunghiuș, R. Moga, R. David, F. Himcinschi și Bălaș.

Gaz Metan Mediaș: Botoșer – Zaharia, Cristea, Rada, Trif, Iacob, Bălaș, Figliomeni, Țârcovean, Buziuc, Olaru.

Rezerve: Greab, Staicu, Coșereanu, Danci, Ignat, Niță.

Victoria cu 4-0 nu este una surprinzătoare, dat fiind faptul că din garnitura găzarilor au făcut parte mulți juniori, excepțiile fiind Botoșer, Zaharia, Figliomeni și Buziuc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.