Muresul Vintu de Jos-Gaz Metan Valea Lunga68Mureșul Vințu de Jos a avut emoții în a se califica în sferturile Cupei României, după ce a avut parte de un meci dificil la Valea Lungă. Gaz Metan Valea Lungă a remizat 2-2 cu Vințu în timpul regulamentar, trecându-se la prelungiri, moment în care experiența și-a spus cuvântul iar Paul Muntean și Robert Morar au înscris și au pus capăt meciului.

Partida a fost una dificilă pentru ocupanta locului secund din Liga a 4-a, care a avut parte de o replică dârză din partea echipei din Valea Lungă. În prima repriză scorul a fost alb, echipele ratând câteva situații.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după pauză, Samoilă a deschis scorul pentru Vințu în min. 47, însă 3 minute mai târziu Voicu a restabilit egalitatea.

Gaz Metan Valea Lungă a trecut în avantaj după golul lui Vekony din min. 53, iar timpul a devenit dușmanul formației pregătite de Mihai Manea. După mai multe ocazii ratate, Vințu a reușit să egaleze, în min. 81 prin Sebastian Culda, iar partida a ajuns în prelungiri.

Experiența și-a spus cuvântul în prelungirile partidei, iar în min. 100 Paul Muntean a transformat o lovitură de pedeapsă ducând Vințu în avantaj. Tabela a fost închisă în minutul 102 de Robert Morar.

Mureșul Vințu de Jos s-a impus cu 4-2 după prelungiri (2-2 în timpul regulamentar) și s-a calificat în sferturile Cupei României – faza pe județul Alba.

Gaz Metan Valea Lungă: A. Migea – Mija, Moldovan, Vasiu, Mărginean, S. Vasiu, Velicea, Voicu, Bulugea A, Vekony, Marcu. Rezerve: Pușcă, Iorga, Meszaros. Antrenor Radu Bulugea.

Mureșul Vințu de Jos: Ignat – D. Nemeș, Borșoi, Sîrbu, Tat, Samoilă, Hârciagă, D. Ianc, S. Culda, Cl. Oara, Mitea. Rezerve: P. Muntean, Morar, Morea, Albu. Antrenor Mihai Manea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.