Cuprirom Abrud-Viitorul Santimbru90Meci de maxim interes pentru coada clasamentului în Munții Apuseni, unde Gaz Metan Valea Lungă s-a impus cu 3-1 (1-0) în fața gazdelor de la Cuprirom Abrud, rezultat care conduce echipa lui Radu Bulugea pe poziția a 14-a, care oferă speranțe la salvarea de la retrogradare. Golurile echipei din Valea Lungă a fost punctate de Magyari (40, 81) și Voicu (64), pe când Abrudul a marcat prin Miheț (57).

Gaz Metan Valea Lungă reușește a ldoilea rezultat poziti, însă punctele de astăzi sunt mai importante, având în vedere că au fost câștigate pe terenul unei contracandidate la salvarea de la retrogradare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Magyari a deschis scorul pentru oaspeți în min. 40, rezultat care s-a pătrat până în minutul 57, când Miheț a restabilit egalitatea.

Voicu a reușit să își treacă din nou echipa în avantaj în min. 64, iar același Magyari a majorat avantajul echipei sale în min, 81, stabilind și scorul final al partidei, 3-1 în favoarea formației Gaz Metan Valea Lungă.

Cu acest rezultat echipa lui Radu Bulugea a trecut cu două puncte în fața Energiei Săsciori, având în acest moment prima șansă pentru salvarea de la retrogradare, în cazul în care câștigătoarea Ligii a 4-a va promova în eșalonul terț.

Cuprirom Abrud: 1. Olaru – 7. Miheț, 16. Stan, 14. Burz, 3. Avram, 15. Cioară, 10. Mocan, 6. Corpade, 5. Nemeș, 11. Toderaș, 9. Dandea. Rezerve: 25. Drăgoiu, 4. Vâjdea, 13. Ioniță. Antrenor Costică Moldovan.

Gaz Metan Valea Lungă: 1. Trif, 7. S. Vasiu, 5. Velicea, 10. Voicu, 6. C. Vasiu, 9. A. Mărginean, 4. Vekony, 8. Petac, 18. Magyari4. Gânța, 15. Mija. Rezerve: 20. A Bulugea, 16. Bucerzan, 17. Șerban, 19. Moldovan. Antrenor Radu Bulugea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.