Viitorul Santimbru-Gaz Metan Valea Lunga amical37Cu toate că era văzută drept victimă sigură în fața tuturor echipelor, Rapid CFR Teiuș a făcut un meci bun la Gaz Metan Valea Lungă și a condus 50 de minute, gazdele egalând în min. 85. Golul formației lui Radu Bulugea a fost reușit de S. Vasiu (85), pe când Teiușul a deschis scorul prin R. Domșa (35) din centrarea tătălui său, Iosif Domșa, o legendă a fotbalului teiușean ajuns la 47 de ani.

Un punct prețios scor de Rapid CFR Teiuș în deplasarea de la Gaz Metan Valea Lungă cu toate că nu multă lume vedea formația lui Ovidiu Coardoș în stare să mai ”ciupească” vreun punct. ”Jaja” Domșa a fost titular la 47 de ani și l-a servit excelent pe fiul său în min. 35 cu o centrare, R. Domșa descizând scorul la Valea Lungă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trupa lui Radu Bulugea a egalat cu 5 minute înainte de final prin S. Vasiu, iar punctul din zona Târnavelor convine mai mult oaspeților de la Teiuș, aflați fără griji în prima parte a clasamentului.

Gaz Metan Valea Lungă: Trif – C. Vasiu, Gânța, I. Mija, I. Velicea, A .Migea, S. Vasiu, Voicu, Moldovan, Vekony, Mezsaros. Au mai intrat: A. Moldovan, Marcu, Mărginean. Antrenor Radu Bulugea.

Rapid CFR Teiuș: Macarie – Costea, I. Popa, Lazăr, Muntean, R. Domșa, B. Popa, Gherghely, Ciocan, I. Domșa, C. Cristea. A mai intrat: A. Costea. Antrenor Ovidiu Coardoș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Pe aceasta ocazie as vrea sa ii transmit centralului de azi, Campean ca ii doresc din suflet ca in toate meciurile care le va juca la Galda sa aibe parte de un arbitraj exact cum a avut el.
    Si daca cumva a ”ciupit” ceva pentru a avea putina influenta asupra rezultatului ii doresc sa isi cumpere lumanari de toti bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.