Muresul Vintu de Jos-Gaz Metan Valea Lunga79Gaz Metan Valea Lungă a intrat în vacanță pe prima poziție retrogradabilă din Liga a 4-a, locul 14 cu 9 puncte, însă fotbaliștii lui Radu Bulugea s-au reunit weekend-ul trecut. Antrenamentele formației din zona Târnavelor sunt programate la final de săptămână, atunci când majoritatea fotbaliștilor se întorc din Alba Iulia, Cluj sau Sibiu, unde sunt la studii sau la serviciu. Până în prezent echipa din Valea Lungă nu a realizat niciun transfer.

O altă problemă ce le dă bătăi de cap oficialilor echipei Gaz Metan Valea Lungă este cea a banilor, fondurile alocate anul trecut fiind epuizate, fapt pentru care obiectivul echipei – salvarea de la retrogradare poate să devină… de neatins.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”S-au cam terminat banii pentru echipa noastră. Am avut cam 4.000 de lei alocați pentru tur, dar s-au dus pe arbitraje și alte taxe. La noi nu se pune problema de salarii și prime”, a declarat antrenorul Radu Bulugea.

De asemenea, până în prezent formația din Valea Lungă nu a realizat niciun transfer, însă niciun jucător nu a părăsit formația, semn că greul va fi dus în retur de aceiași fotbaliști.

”Nu ne permitem să facem transferuri pentru că nu le putem promite nimic jucătorilor. Vom lupta pentru salvarea de la retrogradare în aceeași formulă”, a subliniat Radu Bulugea.

O echipă mică, dar ambițioasă, care și-a îndeplinit visul – acela de a se lupta cu crema județului Alba din punct de vedere fotbalistic, Gaz Metan Valea Lungă va avea o misiune dificilă în retur, însă în locurile în care banii nu sunt mai presus decât jocul și sufletul… obiectivele pot să fie atinse!

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.