Cu toate că existau promisiuni că fotbaliștii uniriști își vor încasa drepturile salariale în această săptămână, ghetuțele pregătite pentru venirea lui Moș Nicolae au rămas goale. Potrivit unor surse din cadrul clubului albaiulian, restanțele financiare vor fi achitate săptămâna următoare, oficialii grupării alb-negre dorind să redreseze corabia pe finalul acestui an.

Pasa neagră pe care AFC Unirea 1924 Alba Iulia o traversează, pare să continue, însă nu pentru mult timp, așa cum suțin apropiații clubului. Preluată în vară de un om de afaceri, care a trecut și pe la Petrești, Unirea a rămas rapid a nimănui, doar cei din cadrul clubului luptând pentru a menține gruparea pe linia de plutire.

  • Respect jucătorilor!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un mare notă de respect le este atribuită jucătorilor, care au rămas uniți în ciuda situației financiare precare și au luptat până la final… cu ”burta goală”.

  • Vine Moș Crăciun?!

Cu toate că existau promisiuni că în această săptămână se vor achita restanțele financiare, se pare că plata a fost amânată pe săptămâna viitoare, prilej de bucurie pentru fotbaliști, care își vor vedea munca răsplătită în pragul sărbătorilor.

Până în aceste momente niciun alt fotbalist nu a mai plecat de la Unirea Alba Iulia cu excepția lui Mardare și Creciunesc.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. pacat pentru acesti copii care muncesc pentru a face ceva in cariera de fotbalist si vine un conducator prefacut si isi bate joc de o intreaga echipa…pacat…:(

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.