Curtat în urmă cu câteva zile de Unirea Alba Iulia, președintele Performanței Ighiu, Gheorghe Dănilă a luat în cele din urmă o decizie. Oficialul divizionarei terțe din Ighiu, a decis să continue alături de gruparea lui de suflet, declinând astfel oferta venită din partea președintelui Mihai Dăscălescu. 

Decizia lui Dănilă vine în urma unei discuții cu primarul comunei Ighiu, Traian Rusu. Cei doi au decis că este mai bine pentru comunitate să susțină noul proiect al Performanței.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am vorbit și cu primarul și voi rămâne la Performanța Ighiu, așa e mai bine. Am fost supărat pe undeva, dar totuși este proiectul meu de suflet. Și comunitatea din Ighiu susține acest proiect nou”, a declarat Gheorghe Dănilă, vicepreședintele echipei Performanța Ighiu.

Astfel, lucrurile par să intre în normalitate pentru gruparea din Ighiu.

Fotografiile de la meci contrazic declarația lui Dănilă

Totuși declarația fostului președinte de la Performanța Ighiu par să fie contrazise de fotografiile apărute în presa locală la mceiul dintre Unirea Alba Iulia și FC Hunedoara.

Gheorghe Dănilă, alături de Poli Marinca s-au fotografiat cu președintele Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu. E posibil ca discuția cu primarul Traian Rusu să fi avut loc după partida „alb-negrilor”.

Rămâne de văzut dacă până la urmă declarația lui Gheorghe Dănilă este una reală sau una care să trimită noii conducători de la Ighiu pe alte piste.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.