Antrenament Performanta Ighiu24Performanța Ighiu încearcă în aceste zile să-i prelungească contractul mijlocașului Cristian Bălaș, jucător ce se află în ultimele șase luni. Dorit de Șurianu Sebeș, ASC Pianu 2013 și Mureșul Vințu de Jos, Cristian Bălaș a purtat un set de negocieri cu conducerea Ighiului fără să ajungă la un rezultat. 

Cu o evoluție bună în turul ligii a III-a Cristian Bălaș nu mai poate continua fotbalul la nivelul profesionist din pricina locului de muncă. Acesta dorește să lucreze și să pună fotbalul pe planul secund.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Noi am vorbit cu Bălaș, el are ceva ofertă de la Sebeș și a invocat problemele legate de servici. Eu i-aș da drumul la Bălaș, dar nu vrea Himcinschi. Mai nou toți semnează pe un an și după șase luni vor mărire de salar”, a declarat Gheorghe Dănilă, președintele echipei Performanța Ighiu.

Cristian Bălaș a primit oferte din Liga a IV-a, însă în timpul sezonului și Măgura Cisnădie a cules date despre jucătorul originar din Alba Iulia. Bălaș a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, CSM Sebeș, CIL Blaj, Sportul Sebeș Mureșul Oarda de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Sunt presedinti care iau decizii peste antrenori, tu nu o poti face, domnule Gheorghe Dănilă? Lasati baiatul sa mearga si sa joace unde vrea, e tanar, are potential…nu-l il tineti cu forta ca intr-o cusca. Cred ca pentru tot ce a facut si cum s-a dedicat echipei voastre, ar merita sa fie lasa sa plece…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.